RazvaNNN Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 (edited) ø Modalitate de contact (Y!m / Skype) : Nu folosesc Y!M dar mă puteţi contacta pe teamspeak 3 ! ø Produs(e) scoase la vânzare : Vând cont de steam cu 24 de jocuri ! http://steamcommunity.com/id/abcd077/ ø Preţul produsului(elor) : Aştept ofertele voastre ! Încă nu m-am hotărât ! ø Poze produs(e): ø Metodă de plată : PaySafeCard ø Alte specificaţii : Nu am chef de toţi copilaşii ! Cine doreşte să ma contacteze şi vom discuta ! Edited December 18, 2014 by #abcd.3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawN.. Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Nu recomanda,e mare tepar ! -rep Dute si canta la alta masa cu oferta ta si cu steamu ala expirat,nici macar 50 de lei nu merita ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvaNNN Posted December 16, 2014 Author Share Posted December 16, 2014 Nu recomanda,e mare tepar ! -rep Dute si canta la alta masa cu oferta ta si cu steamu ala expirat,nici macar 50 de lei nu merita ) Ti-a cerut cineva parerea? ø Alte specificaţii : Nu am chef de toţi copilaşii ! Cine doreşte să ma contacteze şi vom discuta ! Doar am scris clar . Sunt satul de "[CENSORED]i" . Scuzati limbajul . Altfel nu ai cum sa ii numesti. Observatie : Se scrie "DU-TE" . Mai treci pe la scoala tinere . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viorel02 Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 cumparati de la el ! Este serios 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alcooliks ;x Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 (edited) Pentru evitarea unor posturi de genul "e tepar" , pune link de la contul tau de steam. Edited December 18, 2014 by Alcooliks ;x™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts