Kelton Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Salut @dev™ . Te mai pot ruga ceva?M-am uitat la tutoriale dar n-am gasit ceva care imi placea...tutorialele cu blur-uri nu prea sint reusite si nici alea pe render... Rugamintea mea este: 1.Imi poti da un pack cu resursele tale? 2.Imi poti da un tutorial cu blur-ul tau folosit? 3.Imi poti da un tutorial/.PSD de la o lucrare pe render facuta de tine? Multumesc din suflet,anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVAN Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Salut @System In caz ca n-ai observat, exista si alte sectiuni adresate intrebarilor tale si anume: Stocks, Fonts, Diverse. Si inca ceva, pentru a lua legatura cu el personal, fara alte topicuri, cine stie pentru post-hunt sau off-topic, te-as ruga sa ii dai un PM respectivului designer. Si al 3-lea lucru, ai la indemana google.ro si youtube.com, nu cred ca ar fii mare greutate pe capul tau de a da un search pentru un tutorial la ce iti doresti tu. O seara frumoasa ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts