Jump to content
Facebook Twitter Youtube

[Prezentare] Rodel (ReDX)

Rodel
 Share

Recommended Posts

¤ Nume în joc: ReDX
¤ Vârsta: 15
¤ Nume: mihai rodel iulian
¤ Oraș: galati
¤ Județ:galati
¤ Țară:romania
¤ Jocuri preferate: cs samp
¤ O scurtă descriere despre tine: nu prea am ce zice is nepasator
¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: Sceptyk
¤ Server preferat (server doar din comunitate!): Black
¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi):
am la profil

Bine ai venit!

Recomandările mele:

Recomand cele două versiuni de CS1.6 marca CSBD, pentru nivelului înalt al dezvoltării şi al configurării profesionale. Download Counter-Strike CSBD v1.0 or Counter-Strike CSBD v1.1

În 2014 CsBlackDevil vine în ajutorul ownerilor de servere CS1.6 ce sunt în cautarea firmei de găzduire perfecte. Oferta de hosting fiind Krond Premium (parteneri oficiali CsBlackDevil Community). 

Recomand server-ul de TeamSpeak3 al comunitaţii CSBD (TS.CSBLACKDEVIL.COM) pentru toţi gamerii de pretutindeni. Acolo puteţi găsi o ambianţă pentru a vă desfăşură în linişte şi pace activităţiile dvs.

În cazul în care nu vă descurcaţi cu descărcarea, instalarea, configurarea clientului TeamSpeak3, urmăriţi cu atenţie acest tutorial, sau trimiteţi-mi un PM.

Utilizatorii CSBD ce sunt în căutare de răspunsuri la intrebările legate de comunitatea noastră pot face un subiect nou aici. Asiguraţivă înainte că întrebarea dvs. nu se regăseşte aici.

Pentru memrii recent înregistraţi recomand să se documenteze aici, şi aici pentru a nu întâmpina probleme.

Comunitatea CsBlackDevil îşi face apariţia pe site-urile de socializare/gaming precum, FBSteamGT. Dacă aveţi bunavoinţă de a ne susţine puteţi trimite un share prieteniilor voştri cu pagina noastră de FBSteamGT.

• I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links