Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Sincer, nu mai tin minte de unde am aflat de aceasta comunitate.

Dar, cred ca ar trebui sa ii multumesc in momentul actual lui MiX(eP)4alive care m-a readus in comunitate.

• I love it 7
Posted

Am aflat de la un Moderator de al vostru, care mi-a pus o intrebare pe un siteu de intrebari. 

Din toate acestea, ma facut sa vin aici pentru ca stiu cum e comunitatea, am mai fost aici acum ceva timp.

Posted

Jucam Pe Rs si vroiam admin asa ca xxamaxx ma adus si mi-a dat indicatii :) sa imi fac cont aici lui ai multumesc:)

• 3 weeks later...
Posted

eu stiam de aceasta comunitate si ma uitam peste ea fara cont

si knd s-a mutat un coleg de clasa aici am zis sa vin si eu :D

si uitati-ma aici :D

lam adus si pe nescafe odata cu mine [ce drept cu 2 zile sau cateva dupa mine =))) ]

• 2 weeks later...
Posted

Acum un an am auzit de ea ,si am zis sa imi fac cont si sa vin si eu ,din pacate nu mai am contul si am refacut altul :) 

Guest Lucifer^!
Posted

Acum 3 luni cautam un server in GT si pe primul loc era Star.CsBlackDevil.Com , am ramas pe el si obligatoriu mi-am facut cont pe forum , gasind aceasta superba comunitate :P

Posted

Prima oara am intrat pe serverul de TeamSpeak 3 cu clanul meu :), dupa care am inceput usor sa deschid si un server aici. Am fost in foarte multe comunitati si asta a fost una dintre cele mai bune, cu un staff de nota 10 + . 

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.