Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ba rippere Ai psd ma :)) ? Te stiu de pe o com. si astea is furate de la unu din portofoliu , HUUU

Intradevar sunt furate de la mine din portofoliu :) si intradevar mai stau pe comunitati sub numele de N3V3R.

ps : cu Ba te adresezi parintilor tai probabil ;)

Sincer daca stiam ca intampin probleme nu mai veneam in comunitate :(

nwyl26z.png

8mfuJse.png

weAVGCW.png

Edited by CosminM
Posted

Ba rippere Ai psd ma :)) ? Te stiu de pe o com. si astea is furate de la unu din portofoliu , HUUU

In primul rand, nu ai gradul de Designer pentru a acuza useri de ripping, mai ales in halul in care ai vorbit cu el, fara nici o dovada ( imagini ) sau orice altceva.

Frumoase lucrari si mai ales frumos blur, pe comunitatea de pe care te stiu eu ti-am mai spus ca lucrezi pe stock excelent cu mica exceptie a textului.

Te astept pe ceva render, vad ca te tine mana. :lol:

• I love it 2
  • 2 months later...
Posted (edited)

scz de x3,revan am promis ca fac si smudge dar am timp doar pt avatare pt ca sunt scurte.

Nr8jK5d.png GyKUJHq.png 5Y2KT6z.png InSkyCu.png p7qTy4c.png dAPNRir.png zt7yhI1.png DcJ5dCz.png w9LQqp7.png  8X8G7bH.png kDraW7w.gif   ilAKBm9.gif  Q3pHCmB.gif  hwdTDUc.gif tAEujiW.pngw1mGE2I.png zozQbsv.png WRwD5Qy.png

Edited by CosminM
  • I love it 1
  • 5 weeks later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

• Ia dami si mie psd la lucrarea aceea cu bmw ca mi se pare ca e facuta de kidss ? 

No.

•  Prima mea lucrare pe render facuta fara vreun tutorial, renderul e luat de la unul.
  • WpgtcUY.png
  • I love it 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.