CoL4 Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Salut imi puteti spune si mie de ce nu pot pune aceste poze la avatar ? Imi plac foarte mult ,dar....nu merg. Este o problema de la mine sau sunt prea mari ?
Loading Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Deoarece capacitatea maxima a unui avatar este de 200kb. Iar avatarul tau are o capacitate de 956kb.
CoL4 Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 Scuze ca fac 2x POST ,sper sa nu i-au WARN. Loading ,dar avatarele pe care le am pot fi modificate sa aiba o capacitate de 200 kp ?
Loading Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Scuze ca fac 2x POST ,sper sa nu i-au WARN. Loading ,dar avatarele pe care le am pot fi modificate sa aiba o capacitate de 200 kp ? Nu se considera dubla postare atunci cand postezi dupa un post al unui membru. Iar cu privire la intrebarea ta, cu siguranta capacitatea avatarului poate fii micsorat cu ajutorul softurilor photoshop/photoscape.
CoL4 Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 Nu se considera dubla postare atunci cand postezi dupa un post al unui membru. Iar cu privire la intrebarea ta, cu siguranta capacitatea avatarului poate fii micsorat cu ajutorul softurilor photoshop/photoscape. Scuze din nou . Poti sa mi le modifici si mie sa le pot pune ca avatare ? Ti-as fi recunoscator
Loading Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Scuze din nou . Poti sa mi le modifici si mie sa le pot pune ca avatare ? Ti-as fi recunoscator Try: Am optimizat avatarul la dimensiunea de 188kb. P.S: Pe viitor dati un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil. 2
Recommended Posts