CAde Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 ¤ Nume în joc: CAde¤ Vârsta: 21¤ Nume: Laurentiu¤ Oraș: Timisoara¤ Județ: Timis¤ Țară: Romania¤ Jocuri preferate: Cs 1.6 , Need for Speed , Diablo III , BTF 4 .¤ O scurtă descriere despre tine: Pe scurt , Lucrez in domeniul [radio si telecomunicatii] , imi place sa ma joc pe PC , PS 3, sa ies in oras , gratare ..¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: Google¤ Server preferat (server doar din comunitate!): rs.csblackdevil.com¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): Nu am in pc .
DiaNNa # Luv Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 ¤ Nume în joc: CAde ¤ Vârsta: 21 ¤ Nume: Laurentiu ¤ Oraș: Timisoara ¤ Județ: Timis ¤ Țară: Romania ¤ Jocuri preferate: Cs 1.6 , Need for Speed , Diablo III , BTF 4 . ¤ O scurtă descriere despre tine: Pe scurt , Lucrez in domeniul [radio si telecomunicatii] , imi place sa ma joc pe PC , PS 3, sa ies in oras , gratare .. ¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: Google ¤ Server preferat (server doar din comunitate!): rs.csblackdevil.com ¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): Nu am in pc . Bine ai venit .
Recommended Posts