Jump to content
Facebook Twitter Youtube

[PS] Problema .gif

kinlex
 Share

Recommended Posts

Descriere a problemei:  Dupa cum am zis nu pot salva un scurt-metraj in .gif ! Si da nu ziceti daca am salvat web, ca tot web salvez de cand ma stiu ! Nu-s de 2 zile in ce-a ce fac ! Dar asta este nu se salveaza.. ! Cine stie sa imi explice ce am gresit .. ? Sau sa imi salveze ce am in psd acolo ? :D Dar cel mai mult sa imi explice ce am gresit ! Da am salvat .gif, web, cadrele erau toate, mergea perfect, scrisu, dar cand salvam poc nimic ! 
Pozehttp://www.girlshare.ro/33869138.6  PSD ! 

Alte detalii: Sper sa stie cineva care e problema multumesc ! :) 

Ps: Imi cer scuze ca nu am respectat modelul nu am stiut ! :) Bafta 

Edited by ♥FreeWayYy♥

Din cate stiu eu, in Photoshop se pot creea imagini gif foarte slabe... mai bine incercai in after effects deoarece acolo poti face cu adevarat ceva frumos.

Cred ca problema ta este ca nu ai Qicktime, acest program te ajuta la gifuri.

Nu iti pot da site de download, nu incurajam pirateria, acesta v-a trebuii sa gasesti singur, odata ce ai gasit instaleaza-l apoi incearca din nou problema de la capat si vezi daca ti-a mers si revin-o cu un post la acest topic care il voi lasa deschis.

O zi frumoasa !

• I love it 1

Salutare,

Daca doresti sa deschizi un fisier .gif urmeaza urmatorii pasi:

File -> Import -> Video frames to layers -> Scrie semnul * in acea caseta/camp si alegi fiserul dorit.

NOTA: Pentru a folosi acesti pasi trebuie sa ai instalat programul QuickTime.

Edited by revan
Cred ca asta am explicat si eu din cate vezi...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links