gun2 Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Descriere a problemei:Am probleme cu textul in PS (culorile)... Poze: Alte detalii:Imi da-ti niste sfaturi cum sa pun efectele la text ca sa iasa cat mai bine .
REVAN Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Te-as ruga sa puii cateva poze (dovezi) ca ai avea probleme cu aceste culori, daca intr-adevar ai probleme cu "swatches" sau "colors" te-as ruga sa uploadezi o poza si sa ne spui ce nu iti reuseste sau merge.
gun2 Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 (edited) Nu ma-ti inteles..CS5 nu are proble sau buguri merge perfect..problema este ca nu prea ma pricep eu in pozitionarea textului si efectele lui...ex: o poza mai jos ... Dati-mi niste sfaturi ceva... Edited August 21, 2014 by D1zzy @ Gfx
REVAN Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 In aceasta sectiune, noi ajutam membri care au probleme tehnice cu programul Photoshop, nu le dam sfaturi, pentru a invata cateva lucruri similare in Photoshop, te astept la sectiunea Tutoriale ca cate un outcome. O zi frumoasa !
Recommended Posts