NANEmernic Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 (edited) ¤ Nume în joc: OZNEK.¤ Vârsta: 1¤ Nume: Cristian¤ Oraș: DA¤ Județ: DA¤ Țară: DA, da, da¤ Jocuri preferate: ăla, cum îl cheamă ? cred că cs¤ O scurtă descriere despre tine: NU¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: NU¤ Server preferat (server doar din comunitate!): N-am¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): NU, nu primeşti nimic Edited August 19, 2014 by JoKeR-™
NANEmernic Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 Un comportament jalnic . welcom e.. Nu ştiu cum ai dedus tu comportamentul meu dintr-o singură postare + nu văd motivul tău care te îndrumă la această părere care nu este plauzibilă în niciun fel
Zero16 Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 ¤ Nume în joc: OZNEK. ¤ Vârsta: 1 ¤ Nume: Cristian ¤ Oraș: DA ¤ Județ: DA ¤ Țară: DA, da, da ¤ Jocuri preferate: ăla, cum îl cheamă ? cred că cs ¤ O scurtă descriere despre tine: NU ¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: NU ¤ Server preferat (server doar din comunitate!): N-am ¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): NU, nu primeşti nimic Ce e asta asta e o prezentare ??
Recommended Posts