Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Fresh Shop - Vanzari jocuri

Recommended Posts

De ce prietene "nu recomanzi", ca ti-am spus sa facem cu intermediar si ca nu am vrut sa dau primul ? Tu, adevarat moderator, spui ca iti este frica sa faci schimbul cu un intermediar ? :))))  Imi pare rau ca ti-am facut si cateva poze sa vada toti cat de moderator esti....SPER SA NUMAI AI PARTE DE ACEASTA FUNCTIE INTR-O COMUNITATE ASA MARE !!!

LINK CU POZE : CLICK

Prietene sunt nou in stafful CSBD si trebuie mai intai sa ii cunosc pe fiecare si dupa apelez la ei.

Si am zis ca nu recomand ca esti cam dubios c anu ai nicio poza cu toate gifturile.

Nu ma intereseaza pe mine ca esti tu nou pe acesta comunitate...si eu sunt nou numai ca am contul facut demult, dar acuma am stat pe el...Ai moderator+peste 400 posturi si tu spui ca esti nou si ca nu cunosti pe nimeni ? Fii serios, acuma nu o da la intors cu gift-urile ti-am zis, platesti unu in ziua urmatoare ai alt gift...de ce nu ai vrut asa ? Vrei sa iei un Cs Complete pe gratis ?

APROPO, DE CE ZICEAI CA NU AM GIFT-UL CS COMPLETE ? TE-AM PUS SA TE UITI IN INVENTARUL MEU !!! TE BATE CUMVA STEAM-UL ?

Edited by Drow

Gata cu cearta. Divine, daca esti moderator nu inseamna ca esti intermediar, sa nu va mai prind cu aerele astea.

Daca doresti acele jocuri, plateste pentru ele si le vei avea, ai garantia mea! Cam atat am avut de spus, bafta!

Ok,mersi de sfat oricum de la el nu o sa mai incerc sa cumpar .

• 1 month later...
  • 1 month later...

Ba divine...esti cam copil..atata lume incompetenta nu am vazut n viata mea..u divine vrei sa cumperi jocuri , dar u nu ai bani frate..daca doreai sa cumperi luai fara sa te tiganesti mai rau ca tigani...si tu drow..eu unu ati apreciez gestu si efortu pe care al depui pe aceasta comunitate pe care vrei sa faci un bine !!1 dar copii n ziua de azi , au capu sa nu le ploua in gat..fratilor daca nu va convine cumparti-va singuri si gata...si Merlin..u nu are rost sa vorbesti si sa faci posturi aiurea !!!!..Inca o data apreciez gestu tau drow !

Ba divine...esti cam copil..atata lume incompetenta nu am vazut n viata mea..u divine vrei sa cumperi jocuri , dar u nu ai bani frate..daca doreai sa cumperi luai fara sa te tiganesti mai rau ca tigani...si tu drow..eu unu ati apreciez gestu si efortu pe care al depui pe aceasta comunitate pe care vrei sa faci un bine !!1 dar copii n ziua de azi , au capu sa nu le ploua in gat..fratilor daca nu va convine cumparti-va singuri si gata...si Merlin..u nu are rost sa vorbesti si sa faci posturi aiurea !!!!..Inca o data apreciez gestu tau drow !

de la ce te-ai luat? Crezi ca-s vanator de posturi?

Multumesc pt complimente ! :)

• 4 weeks later...

Te intereseaza un cont cu 24 de jocuri ? http://csblackdevil.com/forums/index.php?/topic/137866-vand-cont-steam-24-jocuri/ Discutam pe steam ce as vrea la schimb . 

http://steamcommunity.com/id/abcd077/ . Cont-ul are pe el si un gift "APOX" jocul acela este 14 euro . Daca vrei sa facem un schimb . Ofer gift-ul de APOX pe cs:go 1.6. Adauga-ma si mai discutam !

** De menținut în cazul în care cineva încearcă să fure identitatea:

1. Nu o să cer niciodată transfer credit/cod reîncărcare pt. telefon.

2. Când adăugați Y!M fiți foarte atenți.

3. Link profil Steam : CLICK 

4. Nu credeți în alte adrese de Y!M, Y!M-ul oficial este drow_cs !!

5.Niciodată nu o să dau jocuri la schimb pe altceva.Toate jocurile le vând pe BANI !!

Cred ca la punctul 5 am fost destul de clar...NU FAC SCHIMBURI, JOCURILE LE VAND DOAR PE BANI !!

• 3 weeks later...

Actualizez putin lista preturilor si adaug alte jocuri :

Euro Truck Simulator 2, Steam - 10 EURO

Euro Truck Simulator 2 + Going East, Steam - 13 EURO

PayDay2, Steam - 12 EURO

Divinity: Original Sin, Steam - 20 EURO

Sniper Elite V2, Steam - 14 EURO

Sniper Elite 3, Steam - 22 EURO

Ace Combat Assault Horizon, Steam - 12 EURO

GTA 5 Pre-comanda (PC), Steam - 40 EURO   Data lansare : 31/12/2014

Readuc aminte, toate platile se fac prin PayPal !

Pentru orice DLC-uri la jocuri sau altele, va rog sa imi lasati mesaj in privat si o sa va spun un pret exact !!!

Dai la schimb Ets2 cu cs:go ?

Din lipsă de timp și din lipsă de clienți, pentru un timp Fresh Shop v-a fi închis.NU AVEȚI ÎNCREDERE ÎN ALTE SHOP-URI CARE ÎNCEARCĂ SĂ-MI FURE IDENTITATEA ȘI SĂ FURE CLIENȚI ÎN NUMELE MEU. ÎNCĂ ODATĂ, Y!M-UL OFFICIAL AL ACESTUI SHOP ESTE drow_cs@yahoo.com NU ALTELE.Pentru moment, cer T/C...Când o să redeschid shop-ul, o să anunț un membru al echipei să-mi deblocheze topicul.

Numai bine !

Edited by Adrian
Inchis la cerere.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links