Divine Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 De ce prietene "nu recomanzi", ca ti-am spus sa facem cu intermediar si ca nu am vrut sa dau primul ? Tu, adevarat moderator, spui ca iti este frica sa faci schimbul cu un intermediar ? ))) Imi pare rau ca ti-am facut si cateva poze sa vada toti cat de moderator esti....SPER SA NUMAI AI PARTE DE ACEASTA FUNCTIE INTR-O COMUNITATE ASA MARE !!! LINK CU POZE : CLICK Prietene sunt nou in stafful CSBD si trebuie mai intai sa ii cunosc pe fiecare si dupa apelez la ei. Si am zis ca nu recomand ca esti cam dubios c anu ai nicio poza cu toate gifturile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultras Steaua Posted September 4, 2014 Author Share Posted September 4, 2014 (edited) Nu ma intereseaza pe mine ca esti tu nou pe acesta comunitate...si eu sunt nou numai ca am contul facut demult, dar acuma am stat pe el...Ai moderator+peste 400 posturi si tu spui ca esti nou si ca nu cunosti pe nimeni ? Fii serios, acuma nu o da la intors cu gift-urile ti-am zis, platesti unu in ziua urmatoare ai alt gift...de ce nu ai vrut asa ? Vrei sa iei un Cs Complete pe gratis ? APROPO, DE CE ZICEAI CA NU AM GIFT-UL CS COMPLETE ? TE-AM PUS SA TE UITI IN INVENTARUL MEU !!! TE BATE CUMVA STEAM-UL ? Edited September 4, 2014 by Drow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Gata cu cearta. Divine, daca esti moderator nu inseamna ca esti intermediar, sa nu va mai prind cu aerele astea. Daca doresti acele jocuri, plateste pentru ele si le vei avea, ai garantia mea! Cam atat am avut de spus, bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divine Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Gata cu cearta. Divine, daca esti moderator nu inseamna ca esti intermediar, sa nu va mai prind cu aerele astea. Daca doresti acele jocuri, plateste pentru ele si le vei avea, ai garantia mea! Cam atat am avut de spus, bafta! Ok,mersi de sfat oricum de la el nu o sa mai incerc sa cumpar . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viorel02 Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Iti ofer un cont cu 37 jocuri pe un gift cs complete? DAr nu dau primul , am destula reputatie. DAca e facem cu intermediar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultras Steaua Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 Iti ofer un cont cu 37 jocuri pe un gift cs complete? DAr nu dau primul , am destula reputatie. DAca e facem cu intermediar Add Y!M drow_cs si vorbim mai multe acolo !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Javed Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 UP Vand urgent CS Complete Pack ( CS 1.6, CS:GO, Source si Condition zero) la 13 EURO!!!! i'm interisted to buy. payment method ( paypal ) Skype: night.official or use. pm becuase ur one not receiving. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC'Art. Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Sunt interesat de CS:GO. Oare imi poti lasa un pm cu datele...? Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultras Steaua Posted November 24, 2014 Author Share Posted November 24, 2014 Am incercat sa iti dau mesaj si nu pot...datele le gasesti in topic : PRETUL JOCULUI, 8 EURO ! Pentru comenzi : 1) Sunați la numarul : 073 643 5849 (Atentie la NUMĂR) 2) Y!M OFFICIAL : d r o w _ c s @ y a h o o . c o m 3) Mesaj pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOri Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Ba divine...esti cam copil..atata lume incompetenta nu am vazut n viata mea..u divine vrei sa cumperi jocuri , dar u nu ai bani frate..daca doreai sa cumperi luai fara sa te tiganesti mai rau ca tigani...si tu drow..eu unu ati apreciez gestu si efortu pe care al depui pe aceasta comunitate pe care vrei sa faci un bine !!1 dar copii n ziua de azi , au capu sa nu le ploua in gat..fratilor daca nu va convine cumparti-va singuri si gata...si Merlin..u nu are rost sa vorbesti si sa faci posturi aiurea !!!!..Inca o data apreciez gestu tau drow ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlin11380 Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Ba divine...esti cam copil..atata lume incompetenta nu am vazut n viata mea..u divine vrei sa cumperi jocuri , dar u nu ai bani frate..daca doreai sa cumperi luai fara sa te tiganesti mai rau ca tigani...si tu drow..eu unu ati apreciez gestu si efortu pe care al depui pe aceasta comunitate pe care vrei sa faci un bine !!1 dar copii n ziua de azi , au capu sa nu le ploua in gat..fratilor daca nu va convine cumparti-va singuri si gata...si Merlin..u nu are rost sa vorbesti si sa faci posturi aiurea !!!!..Inca o data apreciez gestu tau drow ! de la ce te-ai luat? Crezi ca-s vanator de posturi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultras Steaua Posted November 25, 2014 Author Share Posted November 25, 2014 Ba divine...esti cam copil..atata lume incompetenta nu am vazut n viata mea..u divine vrei sa cumperi jocuri , dar u nu ai bani frate..daca doreai sa cumperi luai fara sa te tiganesti mai rau ca tigani...si tu drow..eu unu ati apreciez gestu si efortu pe care al depui pe aceasta comunitate pe care vrei sa faci un bine !!1 dar copii n ziua de azi , au capu sa nu le ploua in gat..fratilor daca nu va convine cumparti-va singuri si gata...si Merlin..u nu are rost sa vorbesti si sa faci posturi aiurea !!!!..Inca o data apreciez gestu tau drow ! Multumesc pt complimente ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvaNNN Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Te intereseaza un cont cu 24 de jocuri ? http://csblackdevil.com/forums/index.php?/topic/137866-vand-cont-steam-24-jocuri/ Discutam pe steam ce as vrea la schimb . http://steamcommunity.com/id/abcd077/ . Cont-ul are pe el si un gift "APOX" jocul acela este 14 euro . Daca vrei sa facem un schimb . Ofer gift-ul de APOX pe cs:go 1.6. Adauga-ma si mai discutam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultras Steaua Posted December 19, 2014 Author Share Posted December 19, 2014 ** De menținut în cazul în care cineva încearcă să fure identitatea: 1. Nu o să cer niciodată transfer credit/cod reîncărcare pt. telefon. 2. Când adăugați Y!M fiți foarte atenți. 3. Link profil Steam : CLICK 4. Nu credeți în alte adrese de Y!M, Y!M-ul oficial este drow_cs !! 5.Niciodată nu o să dau jocuri la schimb pe altceva.Toate jocurile le vând pe BANI !! Cred ca la punctul 5 am fost destul de clar...NU FAC SCHIMBURI, JOCURILE LE VAND DOAR PE BANI !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xX@*<MaRius>*@Xx Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 As dori si eu joc left4dead 2 vorbim pe mess? marius_knp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultras Steaua Posted December 21, 2014 Author Share Posted December 21, 2014 Add Y!M drow_cs !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Jay Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Actualizez putin lista preturilor si adaug alte jocuri : Euro Truck Simulator 2, Steam - 10 EURO Euro Truck Simulator 2 + Going East, Steam - 13 EURO PayDay2, Steam - 12 EURO Divinity: Original Sin, Steam - 20 EURO Sniper Elite V2, Steam - 14 EURO Sniper Elite 3, Steam - 22 EURO Ace Combat Assault Horizon, Steam - 12 EURO GTA 5 Pre-comanda (PC), Steam - 40 EURO Data lansare : 31/12/2014 Readuc aminte, toate platile se fac prin PayPal ! Pentru orice DLC-uri la jocuri sau altele, va rog sa imi lasati mesaj in privat si o sa va spun un pret exact !!! Dai la schimb Ets2 cu cs:go ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultras Steaua Posted January 6, 2015 Author Share Posted January 6, 2015 Add Y!M drow_cs si vorbim mai multe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enkariada Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Ti-am dat add pe Y!M sa discutam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultras Steaua Posted January 11, 2015 Author Share Posted January 11, 2015 (edited) Din lipsă de timp și din lipsă de clienți, pentru un timp Fresh Shop v-a fi închis.NU AVEȚI ÎNCREDERE ÎN ALTE SHOP-URI CARE ÎNCEARCĂ SĂ-MI FURE IDENTITATEA ȘI SĂ FURE CLIENȚI ÎN NUMELE MEU. ÎNCĂ ODATĂ, Y!M-UL OFFICIAL AL ACESTUI SHOP ESTE drow_cs@yahoo.com NU ALTELE.Pentru moment, cer T/C...Când o să redeschid shop-ul, o să anunț un membru al echipei să-mi deblocheze topicul. Numai bine ! Edited January 11, 2015 by Adrian Inchis la cerere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts