Xpert™ Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 O dimineață plăcută, CsBlackDevil. Întrebarea de astăzi vine dintr-o curiozitate. Pare-mi-se...c-am auzit zvonuri cum că dacă nu ești Designer oficial, nu poți posta lucrarea ta în cadrul cererii. Este adevărat? Și în acest caz..De ce nu le permiteți și celorlalți? După dorința fiecăruia de-a ajuta, ajută sau nu, dar dac-ar exista această restricție, dumneavoastră-i privați de dreptul la opțiune și cu sinceritate vă mărturesc că eu unul nu-s de acord. Toate cele bune, Xpert! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enkariada Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Daca ai vreo creatie posteaz-o intr-un portofoliu de la categoria Design sau daca un membru face cerere avatar si tu ai una cu el sau vrei sa o faci posteaz-o ! O zi Faina ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiena Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 A fost aceasta regula ca doar designerii sa raspunda la cereri dar sa renuntat la ea,asa ca poti posta liber la orice cerere,doar sa nu incalci regulamentul. O zi buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVAN Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Salut, din cate vad eu, tu esti putin in urma, aceasta regula a fost interzisa acum putin timp deoarece s-a facut acea regula cu GFX Helpers. Acum ca numai exista, fiecare membru poate sa isi posteze lucrarea, desigur, daca respecta modelul dat de userul care a postat. Sper ca te-am facut inteles, o zi frumoasa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedro's Klinefelter Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 A existat o regula numit "GFX Helpers", membru care au fost responsabile pentru a raspunde cererile... dar aceasta regula a fost prea egoist și nimeni nu-mi place deloc. zvonurile erau adevarate, dar din aceasta cauza, a fost eliminat. daca doriti sa raspunda la o cerere, puteti face acest lucru in mod liber, nu va faceti griji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scary Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 bună dimineațaToată lumea de aici este permis pentru a pune o imagine sau răspunde la o condiție care urmează a datelor și că nu ieseMultumesc pentru lecturăbună ziua ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
(c) Kamikazè Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 A fost o regula mai de mult , dar s-a interzis.Acum poate posta cine vrea la cereri.O zi buna , t/c aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuMiX Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Dupa cum vad aproape toti ati raspuns la fel , nu e necesar sa i raspundeti 5 insi acelasi raspuns, 1 e de ajuns. Totusi..... Salut, din cate vad eu, tu esti putin in urma, aceasta regula a fost interzisa acum putin timp deoarece s-a facut acea regula cu GFX Helpers. Acum ca numai exista, fiecare membru poate sa isi posteze lucrarea, desigur, daca respecta modelul dat de userul care a postat. Sper ca te-am facut inteles, o zi frumoasa ! T/C 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts