Jump to content

Intrebare

Recommended Posts

Guest majesttisk *
Posted

Unde se pot face reclamatii legate de stafful gfx?

Posted

Domnule Alexandru G,

Din cate am observat reactiile dvs. destul de negativiste, in ceea ce priveste staff-ul CSBD, sunt tot mai frecvente. Nu inteleg de unde atata suparare. Initial ati venit cu un report asupra unei semnaturi create de unul dintre designeri care presupun ca nu v-a fost pe plac, desi respectivul v-a oferit un produs acceptabil conform imaginatiei sale.

Reclamatii asupra unui anumit membru din staff-ul GFX si nu numai poti face fie printr-un PM [ catre unul dintre administratori ], fie ma poti contacta pe skype [ love_cs16 ] .

Te astept intr-o discutie calda, calma si relaxanta pe skype.

O zi cat mai frumoasa!

• I love it 10
Guest majesttisk *
Posted

Total gresit ce spuneti Mr. Love.

Raportul ce vi l'am trimis a fost ca sa va semnalez o neregula. Am scris exact cauza in raport dar se pare ca ati interpretat gresit. Nu avea legatura cu gusturile mele legate de creatia designerului gfx caci in primul rand nu era cererea mea. Pur si simplu am dat peste topic si stiam sigur ca semnatura prezentata de acesta nu ii apartine. Nu am nici o reactie negativista, dupa cum v'am spus is pe skype. Pur si simplu nu mi se pare normal sa postam o lucrare pe care am adaugat un text si sa o insusim.

Posted

Total gresit ce spuneti Mr. Love.

Raportul ce vi l'am trimis a fost ca sa va semnalez o neregula. Am scris exact cauza in raport dar se pare ca ati interpretat gresit. Nu avea legatura cu gusturile mele legate de creatia designerului gfx caci in primul rand nu era cererea mea. Pur si simplu am dat peste topic si stiam sigur ca semnatura prezentata de acesta nu ii apartine. Nu am nici o reactie negativista, dupa cum v'am spus is pe skype. Pur si simplu nu mi se pare normal sa postam o lucrare pe care am adaugat un text si sa o insusim.

Esti sigur ca nu ai facut o confuzie?! Este posibil ca stock-ul sa fie acelas iar efectele oarecum asemanatoare cu cel la care te referi!

Imi lasi te rog un link?

Guest majesttisk *
Posted

Nu este vorba de nici o confuzie. Am explicat administratorilor si le'am oferit si dovezi. Daca alegerea dumnealor este negarea eu nu mai am ce sa fac.

Am incercat sa ajut. Daca incercarea mea de a va deschide ochii a fost interpretata gresit asta este. Se poate da topic closed caci m-am lamurit.

Oricum pot sa zic ca's dezamagit de raspunsurile primite. Ma asteptam la altceva. Eh asta este viata. Data viitoare stiu sa nu mai ma implic in asa ceva caci solutionare nu exista.

Sa aveti o zi buna domnilor.

• I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.