Hiena Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Polonia este locul în care unui om dea faceri i-a venit geniala ideea de a deschide o frizerie în care angajatele își fac meseria îmbrăcate foarte sumar. Succesul a venit imediat. Dacă vremea se poate prezenta într-o îmbrăcăminte sumară şi chiar nud, de ce nu ar funcţiona reţeta şi într-o frizerie. Evident, prețurile sunt ceva mai mari decât în saloanele obișnuite, însă banii nu mai contează atunci când îți dai capul pe mâna unei doamne sau domnișoare îmbrăcate doar într-o lenjerie sexy. Imaginile nu sunt +18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yo.NuTz Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Bun asa,dar ma intreb,oare acele fete au experienta in domeniul tunsorilor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Interesantă metodă pentru a atrage clienţi, mă întreb dacă se pot atinge exponatele. Milf detection hhhhh ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiena Posted May 11, 2014 Author Share Posted May 11, 2014 Iti dai seama ca mare experienta nu au,te duci mai mult sa le vezi decat sa te tunzi:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Călin™ Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Unde zici ?! in Polonia ?! iau permisul si acolo ma duc sa ma tund , desigur, daca e cum a spus Loading Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhaowei Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Ce mai conteaza daca stiu sa tunda sau nu ?! Cred ca majoritatea se duc doar sa vada asa zisele "frizerite" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts