Xpert™ Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Bună ziua ! Am și eu o mică nelămurire.Văd că chat-ul este înlăturat. Nu există niciun topic care să-l înlocuiască ? Am verificat lista cu Întrebări Frecvente creată de Loading,dar nu am găsit o asemenea întrebare.Mulțumesc ! Toate cele bune, Xpert !
KENZO. Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Din ce am vazut eu, in acel chat era foarte mult spam, probabil de aceea a fost inlaturat! Inlocuirea acestuia nu stiu daca este o idee foarte buna! Este un forum de gaming nu de messenger ..
Xpert™ Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 Din ce am vazut eu, in acel chat era foarte mult spam, probabil de aceea a fost inlaturat! Inlocuirea acestuia nu stiu daca este o idee foarte buna! Este un forum de gaming nu de messenger .. Fără chat sau un thread cu acest scop,activitatea membrilor scade.Părerea mea.
Loading Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 SHOT BOX-ul a fost înlăturat în urma unor vechi incidente, şi am căzut de comun acord să lăsam SHOT BOX-ul off pentru o perioadă nedeterminată de timp. Dar, acel chat poate fi înlocuit cu un topic realizat în cadrul secţiunii Discuţii libere, dar să aibă o temă anume (nu off-topic), şi să nu se încalce regulamentul şi nici producerea unui haos. Fără chat sau un thread cu acest scop,activitatea membrilor scade.Părerea mea. Aici te contrazic, activitatea membrilor nu constă în frecventarea unui chat nesemnificativ, dacă tot doriţi un chat puteţi intra pe serverul de TeamSpeak3 al comunităţii CSBD, unde dreptul la exprimare este liber şi susţinut în totalitate. 2
Recommended Posts