aka.tuborg Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Buna ziua, Am o problema pe server. Cand scriu amx_votemapmenu sa-mi deschida meniul cu mapele, imi arata doar 9 harti iar apoi, daca dau pe mai mult, imi inchide meniul. Help me please. De astazi a aparut aceasta problema, pana acuma nu a mai fost, e posibil sa fie ceva din data/lang deoarece am modificat in romana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevoluTioN. Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 In cadrul acestei sectiuni, membrii forumului aduc intrebari referitoare doar la forumul comunitatii CsBlackDevil, in cazul in care problema ta nu priveste structura comunitatii sau un server achizitionat prin oferta comunitatii, atunci iti recomand sa deschizi un topic la sectiunea Probleme IT, asteptand ulterior raspunsul celor ce considera ca te pot ajuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Intră în addons/amxmodx/configs, acolo ai un fişier numit maps.ini. Dacă problema persistă deschide un topic în zona potrivită problemelor de genu (probleme IT). 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts