aka.tuborg Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Buna ziua, dupa cum spune si titlul, nu sunt sigur de ceea ce face pluginul simple redirect. Eu banuiesc ca acest plugin face ca atunci cand deschizi cs-ul sa te redirectioneze automat pe un server anume fara ca tu sa mai scrii in consola connect... As vrea o explicatie in legatura cu ce face exact acest plugin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazimir [Trully] Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 (edited) Este un fel de xredirect dar numai ca merge sa il setezi de la 30/32 ; 29/32 ; 0/32 Pluginul pe kre il descrii tu acolo se numeste autoconnect cred ca asta cauti .. Edited April 6, 2014 by Trully Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka.tuborg Posted April 6, 2014 Author Share Posted April 6, 2014 Nu. Nu caut autoconnect, chiar e aiurea. Obliga oamenii sa intre pe serverul tau. Am vrut doar sa stiu ce face Simple Redirect. In concluzie, imi aduce oameni pe server, nu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Binecunoscutul plugin xRedirect este un plugin de tip AmxModX. Acesta este un plugin cu care puteţi redirecţiona automat sau manual jucătorii pe alte servere adăugate de dumneavoastră în fişierul serverlist.ini. [Nume Server 1] address=IP server 1 localaddress= port=27015 cmdbackup=2 noauto=0 nomanual=0 nodisplay=0 adminslots=0 password= publicpassword=0 [nume Server 2] address=IP Server 2 localaddress= port=27015 cmdbackup=2 noauto=0 nomanual=0 nodisplay=0 adminslots=0 password= publicpassword=0 Pluginul îl puteţi găsi aici. Ceea ce spui tu acolo "Eu banuiesc ca acest plugin face ca atunci cand deschizi cs-ul sa te redirectioneze automat pe un server anume fara ca tu sa mai scrii in consola connect...", acesta este pluginul autoconnect, acesta implementează următoarea linie în userconfig.cfg: connect ip/DNS 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts