Sari la conținut

 

Dariusdali

Members

Reputație Comunitate

23 Iron IV

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

  1. Votat (fara freakz - e tot off, qcs are domeniul expirat si game nu merge). https://imgur.com/a/f7aXByY
  2. Votat -q, -g, -freakz (e off)
  3. Votat -g, -q, -freakz (e off)
  4. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  5. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  6. Votat -g - qcs(zice ca am votat deja)
  7. Asteptam dovada pentru ban permanent (demo pentru cod). Pentru injurii, limbaj vulgar etc. avem o perioada, nu permanent. Limbajul vulgar pe server se sanctioneaza cu GAG urmat de KICK si intr-un final cu BAN 120 minute. Injuraturile la adresa adminilor se pedepsesc cu gag 5 minute / ban 120 de minute. BAN PERMANENT SE DA DOAR IN URMATOARELE SITUATII: - jucatorul respectiv foloseste cheaturi / wall / scripturi, etc interzise (faceti demo).
  8. Nu are nimeni nici un fel de problema ca nu stiti, va interesati, intrebati etc., cat despre admins only, ti-am trimis parola in PM. Atata timp cat prezinti o dovada (demo) la banuri nu are nimeni treaba. Cat despre demo: 1) Nu este realizat corespunzator: Pentru a vedea corespunzator un jucator cu wall, opresti tot din meniul ESP mai putin BOX, fa-ti bind-ul asta si apesi pe buton cand intrii: bind "c" "esp_settings 10100000000" - Apasati pe tasta C pentru a stinge liniile ESP de fiecare data cand se schimba harta sau cand va conectati pe server (comanda se baga in consola) 2) Cand faci demo, incearca sa nu bagi 2 codati in unul, opresti si pornesti atlul. 3) Pentru WALL ai nevoie de BOX ON, pentru AIM opresti tot ESP, pentru ca sa nu avem nici un impediment in a vedea codul. Restul liniilor doar incurca. 4) Nu reiese din demo ca acest player are ceva.
  9. 1) Nu am vrut sa-ti zic aici, dar vad ca nu intelegi, treaba sta in felul urmator: - Au dreptul de a da ban pentru Wargods doar cei cu accesul de Fondator, Owner sau Veteran. Deci alte grade nu au voie sa ceara/dea ban pentru wargods. Nu mai zi ca oricine ar fi data ban pentru refuz, tu nu esti oricine, tu esti tu si procedezi ca atare (ca tot omu, cu demo), pentru ca nici un admin sub acele grade nu cere fara sa intrebe inainte pe cineva in masura. (TOTI AU CITIT REGULAMENTUL DE LA ADMINS ONLY, INTRA ACOLO SI CITESTE-L.) 2) Clar, suntem putini, nu ai pe cine sa intrebi, nici o problema, faci demo pana esti sigur/a ca are ceva si dai ban, daca se face cerere unban si postezi ban-ul in banlist si la cerere, noi ceilalti o sa-l verificam si sa ne dam cu parerea, dar nu ceri wg sa scapi mai "repede". 3) Pune o dovada ca jucatorul a jucat cu cod in afara de acest refuz. (Un demo ceva).


About Us

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world with a very high potential, where those who join us will become legends. The CsBlackDevil Community has over 60.000 members in continuous expansion, coming from different parts of the world. For this reason we consider ourselves, an international gaming community where members have the opportunity to know and interact with each other.

Licensed to: CsBlackDevil.Com Powered by Invision Community

Points Shop & Bank

Invest your points in Bank or spend them on Poins Shop.

Click

Zombie Plague Addons

Buy now Zombie Plague Addons and make your server popular.

Click

KROND SERVER HOSTING

Strong servers from CSBD - OVH - 12 euros

Click
×
×
  • Creează nouă...