Jump to content
Facebook Twitter Youtube

xAE™

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Romania

Everything posted by xAE™

  1. Nickname: xAl Age: 25 Link with your forum profile: https://csblackdevil.com/forums/profile/72939-xae™/ How much time do you spend on our channel ts every day?: none , just start on it...and i like this projecti idea , i was part of a time same like this. Where do you want to moderate? Check this topic: https://csblackdevil.com/forums/forum/14633-interview/ ScreenShot as you have over 30 hours on CSBD TS3 Server (type ''!info'' in CSBD Guard) :pe ts.csblackdevil.com cu o stationare de 3.8 ore , sunt pe o identitate noua! Link with your last request to join in our Team: none Last 5 topics that you made on our section: none, but i wish to make some.
  2. xAE™

    Off-topic!

    Sper sa ne intelegem indiferent de limba care o avem fiecare :)
  3. Youtube Music are acum o functie si anume cea de media player local. Muzica din telefonul tau poate fi acum redata direct in Youtube. Noua functie face ca aplicatia sa devina si mai buna si sa scada interesul pentru Google Play Music. Functia este disponibila in faza beta momentan, insa in scurt timp va aparea si update-ul final ce va aduce noua functie. Muzica locala va aparea in aplicatie sub tabul Device Files.
  4. Ultimii ani au marcat o liniste in batalia pentru cei mai multi pixeli pe camerele foto ale telefoanelor mobile si accentul s-a mutat pe partea de procesare software care a avut rezultate impresionante, mai ales pe seria Pixel. Probabil simtindu-se limitati de tehnologia hardware existenta la ora actuala, Samsung a decis ca senzorul de 12Mp cu apertura variabila prezent pe varfurile de gama este depasit si a prezentat doi noi senzori cu rezolutii uriase: unul de 64MP, respectiv unul de 48MP. Senzorul de 64MP cu tehnologie ISOCELL se numeste Bright GW1 are o marime a pixelului de doar 0.8μm si este cel mai mic disponibil la ora actuala in orice senzor. Conform Samsung, acest senzor va produce poze foarte detaliate pe timp de zi, iar pe timp de noapte va uni 4 pixel intr-unul singur pentru a obtine o poza de 16MP fara a pierde din detalii. Senzorul este capabil sa inregistreze la rezolutie Full HD la 480 de cadre pe secunda, iar modul PDAF (phase detection auto focus) a fost imbunatatit si se numeste acum Super PD. Bright GM2 sau senzorul de 48MP beneficiaza de aceiasi marime a pixelului ca fratele mai mare, dar mai multe detalii nu se cunosc la ora actuala. Over the past few years, mobile phone cameras have become the main instrument for recording and sharing our everyday moments. With more pixels and advanced pixel technologies, Samsung ISOCELL Bright GW1 and GM2 will bring a new level of photography to today’s sleekest mobile devices that will enhance and help change the way we record our daily lives. Declaratia ii apartine lui Yongin Park, vice-presedinte executiv al diviziei care se ocupa de dezvoltarea senzorilor, Samsung Electronics. Productia in masa a celor doi senzori va incepe in a doua jumatate a acestui an si este posibil ca unul din acestia sa ajunga pe Note 10, care este asteptat in luna august. Sa speram ca partea de procesare software sa fie bine pusa la punct.
  5. ¤ Name[/nickname]: SnK4Alex ¤ Age: 24 ¤ Country: Romania ¤ Occupation: Analist Programator ¤ A short description about you: I am a good person and able to team work ¤ How did you found out Csblackdevil Community: NETWORK ¤ Favorite games: Assassin's Creed ¤ Favorite server [community only]: - ¤ A picture of you: maybe in private

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

 

 

Important Links