Jump to content
Facebook Twitter Youtube

DON#POWELL

Members
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Spain

1 Follower

About DON#POWELL

  • Birthday 04/22/1996

Title

  • ►Victory love preparacion◄

Informations

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

1,710 profile views

DON#POWELL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

37

Reputation

  1. Acest topic dedicat pentru baieti sa vedem ce gandesc barbatii. Personal am o debilitate in fata blondelor )))
  2. Daca se abuzeaza de font/size si culoare se va da warn asta este regulamentul. La ce te referi cu " text de asemenea tip (adadadad) " fi mai explicit.
  3. ▶Sunt constient ca sunt multe alte jocuri FPS care merita incercate. Acestea sunt principalele , multe dintre ele au o istorie grozava insa cu toti avem un favorit. Care este al tau? Rog membri care aleg varianta NR 11. Sa precizeze jos in comenturi care este acel joc.
  4. In general Administradori sunt ocupati eu am cateva sugestii si inca astept un raspuns de la Administratori. PRO
  5. Call of Juarez: Gunslinger Gunsilger revine cu istoria clasica din seria Call of Juarez , si ne reintoarcem la cele mai bune momente ale unor Tecland care in ocazii se infrunta cu formatul digiral pentru un model de business care cauta o calitate mult mai buna si equisibila. Foarte aproape a fost Call of Juarez sa piarda rumbul datorita jocului mai putin po[CENSORED]t "The Cartel" totusi Techland a recuperat pulsul si revine cu "Gunslinger". Grafice cel-shading , actiune si divertisment pur si dur sunt mare succesuri al acestui joc. Era o data in vechiul oest La aceste inaltimi deja au publicat un pre review despre Gunslinger , este foarte clar ca au superar originalul. Nu vorbim despre cum era vechiul Call of Juarez ci despre istorie care este una originala si noua care lasa un pic confuz publicul deoarece are un stil mai comic insa forte original. Totul va depinde , cum este logic, de habilitatea noastra cu armele , asa cum si electia noastra referitor la nivelul de dificultate . Poti opsa pentru Easy , Normal , o sa se dezbloqueze o alta campanie pentru prima data , asta va fi cheia pentru a obtine experienta si distractie deplina. Bun dragi prieteni iata acum si detalile jocului: Plataforma: PC Disponibil si prentru: X360 PS3 Produs de:Techland Distribuitor:UbiSoft Gener: Actiune,Aventura (FPS) (Western) Lanzamiento: 22 martie 2013 (Pegi: +16) Ani recomandati (PEGI): GAMEPLAY
  6. Bine ai venit , sa ai o sedere cat mai placuta!

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

 

 

Important Links