Jump to content
Facebook Twitter Youtube

despre warning post

csbogdancs
 Share

Recommended Posts

Buna seara, 

Warn-ul primit de dumneata in link-ul postat a fost aplicat corect, deoarece ai incalcat una din regulile de baza ale comunitatii:

"4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt.

Exemplu: "salut" "tare" "frumos" "misto"

Raspuns "generic" reprezinta afirmatiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatura cu subiectul, exemplu "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat raspuns "generic" deoarece nu este un raspuns dezvoltat ori inconstient despre subiectul respectiv."

Postul dumitale a fost un simplu "pro" neinsotit de argument, spre deosebire de restul membrilor care si-au argumentat punctul de vedere. Te-as ruga sa citesti regulamentul inainte de a trage niste concluzii ("buna am vazut ca iau warning post din prostie"). Sper ca te-am lamurit in legatura cu acest warn, ai putea sa exemplifici alt warn pe care il consideri acordat pe nedrept ?

• I love it 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links