csbogdancs Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 buna am vazut ca iau warning post din prostie... deci de ex aici http://csblackdevil.com/forums/index.php?/topic/97737-propunere-redenumirereorganizare-plugins/#entry614051 nu am voie sami dau cu parerea si multi au zis pro si numai mie imi da daca esti corect fi cu toti LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellass Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Citeste mane regulamentul.. Daca tu nu-ti motivezi cumva postul ce rost mai are ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevoluTioN. Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Buna seara, Warn-ul primit de dumneata in link-ul postat a fost aplicat corect, deoarece ai incalcat una din regulile de baza ale comunitatii: "4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt. Exemplu: "salut" "tare" "frumos" "misto"Raspuns "generic" reprezinta afirmatiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatura cu subiectul, exemplu "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat raspuns "generic" deoarece nu este un raspuns dezvoltat ori inconstient despre subiectul respectiv." Postul dumitale a fost un simplu "pro" neinsotit de argument, spre deosebire de restul membrilor care si-au argumentat punctul de vedere. Te-as ruga sa citesti regulamentul inainte de a trage niste concluzii ("buna am vazut ca iau warning post din prostie"). Sper ca te-am lamurit in legatura cu acest warn, ai putea sa exemplifici alt warn pe care il consideri acordat pe nedrept ? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts