Jump to content

Recommended Posts

Posted

buna as avea o intrebare daca tot am facut acel topikn cu xredirect 

deci cum fac dropuri mai rapid deoarece acum fac 5 la 1 h si e cam putin cine stie am redirecte create de cineva si pe alea de pe csserver si is lafel pareri sau sugestii cum fac mai repede?

Posted

vps ce inseamna dar nu inteleg la redirecte cum modific de pe ce sv sami aduca playeri adica un player sa fie redirectionat de pe xx.xxxxx.xxxx cand respectivul sv este ful sau intelegeti voi :D

Posted

Ca să vină jucători pe server-ul tău de pe un anume server, pe ambele servere trebuie să fie instalat plugin-ul xRedirect.

Un VPS (Virtual Private Server sau server virtual) este o masina virtuala care imparte resursele unei platforme hardware cu alte masini virtuale. Cu toate acestea un VPS are alocate resurse proprii - memorie, CPU, disk - are propriul sistem de operare si functioneaza independent, similar unui server dedicat, permitand detinatorului sa il configureze conform nevoilor sale.

Posted

Iti recomanda sa cumperi niste dropuri sau boost pentru ca redirectele nu mai sunt folositoare dupa ultimul update de la Valve si nu mai baga nimic pe redirecte ce baga inainte.

Posted

Iti recomanda sa cumperi niste dropuri sau boost pentru ca redirectele nu mai sunt folositoare dupa ultimul update de la Valve si nu mai baga nimic pe redirecte ce baga inainte.

as baga dar boosturile pt dr is de kkt pt ca ei stiu numai clasic

Posted

Daca ati aduni playeri fideli pe server si bagi cateva boosturi  o sa il ai po[CENSORED]t in general playerii din boost si vps joaca zm,classic, respawn modurile cautate.

Posted

Crezi că cei care vin din redirecte știu mai mult dr? Poți încerca să cumperi xredirect de la un server de deathrun po[CENSORED]t. :)

Posted

Un VPS (Virtual Private Server sau server virtual) este o masina virtuala care imparte resursele unei platforme hardware cu alte masini virtuale. Cu toate acestea un VPS are alocate resurse proprii - memorie, CPU, disk - are propriul sistem de operare si functioneaza independent, similar unui server dedicat, permitand detinatorului sa il configureze conform nevoilor sale.

Pe scurt și pe înțelesul tău, un server VPS este ca un calculator cu linux/windows care stă 24/24 și de pe care poți aprinde redirecte, în cazul tău.

• 3 weeks later...
Posted

Simplu, achiziționezi unul de la o firmă specializată. Se găsesc și free, dar cele gratuite sunt bune de aruncat!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.