BASSHUNTER Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Vreau sa stiu daca moderator poate schimba nume la alti members ? daca poate cum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
reizex Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Nu poate. Daca vrei sa iti schimbi numele contacteaza un administrator. Sau du-te la My control panel - Settings - Display name. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaine.. Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 La schimbarea numelui au acces doar Administratorii din cate stiu eu,pentru ati schimba numele pe forum ai optiunea la profilul tau de schimbare a numelui odata la 30 de zile ! O zi buna! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSHUNTER Posted February 26, 2014 Author Share Posted February 26, 2014 Ms dar display name eu stiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil wayne Teis Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Doar ,Administratorii au aces, ei au ACP(Admin control Panel) Si nick-ul se va schimba doar odata la 30 de zile , daca nu ma insel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuMiX Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Doar membri din consiliul Administrators pot schimba nick-urile. Aici ai un tutorial cum sa iti schimbi singur nick Click Daca nu au trecut cele 30 de zile de la ultima schimbare de nick si doresti altul te invit sa faci un ticket Aici 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts