Guest UnknownUser25240 Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 O sursă bună de proteine sunt ouăle fierte pe care le poţi ţine în frigider şi să le foloseşti repede când ai nevoie. Verdeţurile şi legumele proaspete le poţi combine cu ingrediente care conţin proteine pentru a obţine o salată săţioasă şi sănătoasă. Acum în sezonul rece până încep să apară verdeţurile de primăvară poţi să optezi pentru pătrunjel, mărar, salată verde, spanac, varză, rucola pe care să le amesteci cu fâşii de morcov, sfeclă roşie, ţelină şi ceapă roşie. Dar, ca să faci salata mai consistentă poţi să adaugi una dintre opţiunile de mai jos: 1. Linte 2. Boabe de fasole 3. Boabe de năut 4. Tofu afumat sau telemea 5. Quinoa 6. Ton sau sardine 7. Ouă 8. Nuci şi seminţe crude (floarea-soarelui, susan, in, dovleac, nuci româneşti, caju). 9. Somon sau alt peşte afumat 10. Măsline. 1
Recommended Posts