Radim Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Am si eu o intrebare este un bug asta sau dc nu merge: Si priviti ce iese dupe ce postez topicul: Dc nu apare dupa Bulleted List? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevoluTioN. Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Poti sa uploadezi imaginea altundeva te rog ? Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radim Posted February 18, 2014 Author Share Posted February 18, 2014 (edited) Poti sa uploadezi imaginea altundeva te rog ? Multumesc. UIte scriu asa intrun topic (Nu conteaza ce topic sau ce scrii) si nu imi apare cu punctele alea inainte...dupa ce postez topicul.Imi apare fara punctele alea.... :| Edited February 18, 2014 by WaNNNteD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Sperăm ca această problemă să fie soluţionat în cel mai scurt timp posibil, până atunci puteţi încearcă metoda manuală cu ajutorul codurilor HTML. Exemplu:[list][*]list 1[*]list 2[*]list 3[*]list 4[*]list 5[/list] Rezultat: list 1 list 2 list 3 list 4 list 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts