iNsideR™;x Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 ¤ Nume în joc: iNsideR ¤ Vârsta: 14 ¤ Nume: Catalin ¤ Oraș: Pitesti ¤ Județ: Arges ¤ Țară: Romania ¤ Jocuri preferate: Counter Strike Counter Strike Source Counter Strike Global Offensive ¤ O scurtă descriere despre tine: Glumet , ma supar foarte usor nu imi place sa fiu luat la misto si cam atat.Restul se afla pe parcurs! ¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: Am venit impreuna cu bidonas si serverul ZMx ¤ Server preferat (server doar din comunitate!): ZMx.CsBlackDevil.com normal ) ¤ O poză cu tine (în cazul în care ai deja una și vrei să o postezi): Nu postez
Guest bidonas Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 slabule. te chinui cu un 2 zile sa bagi un cod. ) Bine ai venit. 1
iNsideR™;x Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Salutari tuturor si BINE V-AM GASIT! :-D
✪ Hackstory Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Bine Ai Venit Sper Sa iti Placa La Noi In Comunitate 1
LuMiX Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Acest topic a fost închis diferite motive! Motiv: off topic Dacă nu sunteţi de acord cu această acţiune, vă rugăm să raportaţi acest post şi un moderator sau administrator va reconsidera.
Recommended Posts