Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna prieteni, astazi vom discuta despre un alt serviciu VoIP, acesta se numeste daphone si ne ofera apeluri gratuite in retea si preturi foarte mici pentru apleurile internationale.
La ora actuala frumusetea serviciilor VoIP consta in faptul ca se pot integra nativ in sistemul de operare Android (de la Gingerbread 2.3.7 in sus), acesta are un client VoIP incorporat, astfel nu mai trebuie sa rulam alte aplicatii suplimentare.
Telefoanele cu sistem de operare Android mai vechi de 2.3.7 pot folosi serviciile VoIP cu ajutorul unor aplicatii, acestea se gasesc in Play Store sau chiar pe site-urile providerilor de servicii VoIP.
Nu voi discuta despre tarife si alte servicii suplimentare, acestea pot fi gasite pe site-ul daphone.ro, cu toate astea dupa ce am consultat tarifele, mi-am dat seama ca sunt foarte competitive.
Ce ne trebuie pentru VoIP:
1. Un telefon Android
2. Un cont facut pe daphone.ro
3. Acces la internet
4. Un client VoIP din Play Store (doar pentru cei cu Android mai vechi de 2.3.7, care nu au suport nativ)
Setarea telefonului este foarte simpla, trebuie sa:
1. Intram in setarile pentru apeluri
2. Jos avem “setari apelare prin internet”
3. Intram pe “Conturi”
4. Din meniul contextual “Adaugare cont” (in unele cazuri este sus in dreapta)
5. Interoducem datele: nr telefon (din info cont), parola (cea pe care v-ati ales-o), server (sip.daphone.ro)
6. Din meniul contextual salvam contul creat
7. Ne intoarcem in conturi cu back
8. Bifam optiunea “Primire apeluri sosite”, ca sa putem fi aplelati pe numarul VoIP
9. Ne intoarcem in “Setari apelare internet”
10. Intram pe “Utilizare apelare prin internet”
11. Alegem ultima optiune, astfel vom fi intrebati de fiecare data pe ce retea va fi facut apelul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.