JoKeR-™ @ CSBD Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Cu o multime de intrebari legate de data lansarii a filmului Fast & Furious 7 , Vin Diesel a anuntat Duminica noaptea ca acesta va fi lansat " In the wake of Paul Walker's death ". Chiar daca productia filmului a fost suspendata in urma mortii lui Paul Walker , Vin Diesel a anuntat prin intermediul facebook ca Fast and Furious 7 va fi lansat pe 10 aprilie 2015. Deasemenea , a mai postat si o poza pe facebook , cu ultima scena fil[CENSORED] impreuna. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANoNNiM Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Faza cu Justin Bieber a fst doar asa de schema sunt sigur dar cred ca fratele lui Paul Walker ii va lua locul pt ca seamana foarte bine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuMiX Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Din ce am citit, in film trebuie sa apara si Actorul Jason Statham intr-un rol negativ unde se va lupta cu Dwayne Johnson si Vin Diesel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*GaNjA* Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Pana cand apare baieti .. uitati de film pana atunci si sa spuneti La anu si la multi ani )) mai avem de asteptat pana la lansarea filmului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiena Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Mai e de asteptat dar parerea mea este ca fara Paul Walker nu mai are farmec filmul dar cine stie poate fratele sau va juca la fel de bine cum o facea Paul,eu unul deabia astept sa vad acest film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts