Jump to content
Facebook Twitter Youtube

☕ Eid al-Fitr ☕

Days

Hours

Minutes

Seconds

Recommended Posts

Posted
Cu o multime de intrebari legate de data lansarii a filmului Fast & Furious 7 , Vin Diesel a anuntat Duminica noaptea ca acesta va fi lansat " In the wake of Paul Walker's death ".

Chiar daca productia filmului a fost suspendata in urma mortii lui Paul Walker , Vin Diesel a anuntat prin intermediul facebook ca Fast and Furious 7 va fi lansat pe 10 aprilie 2015.

Deasemenea , a mai postat si o poza pe facebook , cu ultima scena fil[CENSORED] impreuna.

2lbnd6h.jpg

• I love it 4
Posted

Faza cu Justin Bieber a fst doar asa de schema sunt sigur dar cred ca fratele lui Paul Walker ii va lua locul pt ca seamana foarte bine .

Posted

Din ce am citit, in film trebuie sa apara si Actorul Jason Statham intr-un rol negativ unde se va lupta cu Dwayne Johnson si Vin Diesel.

Posted

Pana cand apare baieti .. uitati de film pana atunci si sa spuneti La anu si la multi ani :))) mai avem de asteptat pana la lansarea filmului :)

Posted

Mai e de asteptat dar parerea mea este ca fara Paul Walker nu mai are farmec filmul dar cine stie poate fratele sau va juca la fel de bine cum o facea Paul,eu unul deabia astept sa vad acest film.

Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links