Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Fanii Fast & Furious sunt SCANDALIZATI! Producatorii i-au gasit inlocuitor lui Paul Walker! Nimeni nu se astepta la numele asta!


JoKeR-™ @ CSBD
 Share

Recommended Posts

Fast-Furious-Trailer-the-fast-and-the-fu

 

Producatorii Fast & Furious au oprit filmarile la partea a saptea dupa moartea lui Paul Walker, insa acum au inceput sa caute solutii pentru inlocuirea actorului principal din seria cu incasari de 1 miliard de euro.

Filmarile erau in toi in momentul accidentului de pe 30 noiembrie, iar filmul trebuie sa apara pe marile ecrane vara viitoare. Sunt doua variante pentru producatori: sa stearga personajul si sa inventeze altul sau sa il omoare si in film.

Acum a aparut prima propunere de inlocuire a lui Walker iar fanii seriei sunt socati: e vorba despre Justin Bieber, cantaretul pop canadian de 19 ani, scrie CarBuzz.com. Sunt si aici mai multe variante. Una din ele este ca Bieber sa-l joace pe Brian O'Conner de la inceputul filmului, sau sa interpreteze varianta tanara a personajului interpretat de Paul Walker.

Un alt om important din film, rapperul Ludacris, promoveaza deja ideea ca Bieber sa devina actorul principal din Fast & Furious.

Reactiile pe internet dupa aparitia informatiei nu au fost pozitive. "Imi dau foc la colectia de DVD-uri cu Fast & Furious!", "Nu ma uit la asa ceva!", "Sper ca e o gluma, oricum e una [CENSORED]!", sunt reactiile fanilor seriei pe net.

  • I love it 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

 

 

Important Links