Bitzaa <1 dffLz Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Salut/Buna Tuturor. M-am gandit sa facem niste grupuri pentru familia noastra ''CSBD'' la niste jocuri simple de browser, scopul e sa marim frontierele familiei noastra! Cine doreste poate sa se bage, ne vorbim intre noi si deschidem Grupuri/Clanuri pe aceste jocuri ( este foarte clar ca pentru acest lucru trebuie sa am acceptu Moderatorilor, Administratori,etc ) Se poate baga oricine, unica OBLIGATIE e sa fie clar si serios daca e sa facem aceste GRUPARI ! JOCURILE la alegerea noastra sunt: Travian -> Joc multiplayer de strategie OGame -> Joc multiplayer de strategie spatiala Ikariam -> Joc multiplayer de strategie din lumea antica Billiards, GAMEZER -> Joc multiplayer de biliard, foarte interesant chiar as dori sa deschidem un grup/clan pe acest site. Urban Rivals -> Joc multiplayer de Carti unde trebuie sa-ti faci propiul DECK si sa castigi pe alti jucatori in 4 Runde.. etc etc Grepolis -> Joc multiplayer pentru browser care se petrece in antichitate Fiecare joc are Clanurile lor, strategia s-a, etc Parerea mea este sa ne alaturam la unu din aceste jocuri ( Este vorba de oficial cu numele CSBD in fata, doarece orice persoana poate juca pana la urma ) si sa da-m bataie.. PD: Scuzatimi felu in care scriu limba romana dar sunt plecat de 14 ani de zile din tara si am uitat cat de cat ortografia Vreau sa vad ce parere aveti despre acest topic, ms FRUMOS ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts