Jump to content
Facebook Twitter Youtube

[CSBD] - Jocuri Browser

Bitzaa <1 dffLz
 Share

Recommended Posts

Salut/Buna Tuturor.

M-am gandit sa facem niste grupuri pentru familia noastra ''CSBD'' la niste jocuri simple de browser, scopul e sa marim frontierele familiei noastra! 1.gif

Cine doreste poate sa se bage, ne vorbim intre noi si deschidem Grupuri/Clanuri pe aceste jocuri ( este foarte clar ca pentru acest lucru trebuie sa am acceptu Moderatorilor, Administratori,etc )

Se poate baga oricine, unica OBLIGATIE e sa fie clar si serios daca e sa facem aceste GRUPARI !

JOCURILE la alegerea noastra sunt:

1. Travian -> Joc multiplayer de strategie
  2. OGame -> Joc multiplayer de strategie spatiala
  3. Ikariam -> Joc multiplayer de strategie din lumea antica
  4. Billiards, GAMEZER -> Joc multiplayer de biliard, foarte interesant chiar as dori sa deschidem un grup/clan pe acest site.
  5. Urban Rivals -> Joc multiplayer de Carti unde trebuie sa-ti faci propiul DECK si sa castigi pe alti jucatori in 4 Runde.. etc etc
  6. Grepolis -> Joc multiplayer pentru browser care se petrece in antichitate

Fiecare joc are Clanurile lor, strategia s-a, etc

Parerea mea este sa ne alaturam la unu din aceste jocuri ( Este vorba de oficial cu numele CSBD in fata, doarece orice persoana poate juca pana la urma 10.gif ) si sa da-m bataie..

PD: Scuzatimi felu in care scriu limba romana dar sunt plecat de 14 ani de zile din tara si am uitat cat de cat ortografia 

Vreau sa vad ce parere aveti despre acest topic, ms FRUMOS !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links