Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mod : Furien
Oferta : Krond Solution
Numar sloturi : 22
Dns : Furien.CsBlackDevil.Com

Ce cautati: 1 Detinator care sa ma ajute la plata serverului si 2-3 (chiar mai multi) Owneri - Co-Owneri care sa doneze si ei 10-15 lei si poate cu timpul vor avea si FTP, ne intelegem noi

Daca sunteti interesati postati aici dupa model,iar eu va voi contacta in cel mai scurt timp posibil.

Nick:
Varsta:

Ce grad doresti?:
Experienta [AMX]:
Y!M say Skype:
Alte detalii:

IMPORTANT

1. Varsta trebuie sa fie minim 16 ani [pt detinatori],deci daca doriti detinatori nu postati daca nu aveti cei 16 ani
2. Trebuie sa aveti experienta in FTP
3. Experienta amx include toate comenzile de baza + inca cateva daugate de mine in pluginuri !

Addons de Furien am eu si va asigur ca nu este unu-l oarecare de pe google,mai am nevoie de ceva teste si il voi face functionabil.

• I love it 5
Posted

ooooo turbo tu ce faci acii

esti detoiner din un comunitate bun si vrei acii sv ???

daca vrei addons de furien add bobarmeti ca iti ajut ;)

Addons de Furien am eu si va asigur ca nu este unu-l oarecare de pe google,mai am nevoie de ceva teste si il voi face functionabil.

Posted

Nick: Alex

Varsta: 17-18

Ce grad doresti?: cel mai mic grad pe server , dar vreau grad forum

Experienta [AMX]: 6 amx 4 FTP

Y!M say Skype: alex.badut

Alte detalii: Te pot ajuta cu po[CENSORED]re server , reclame (mess , facebook si alte retele de socializare) , asistenta tehnica FTP (plugin-uri , scripturi , dificultati) , foum (topicuri utile , po[CENSORED]re forum ... Sunt on 12\24h , pot raspunde rapid la orice problema !

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.