Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Recommended Posts

Posted

Mod : Furien
Oferta : Krond Solution
Numar sloturi : 22
Dns : Furien.CsBlackDevil.Com

Ce cautati: 1 Detinator care sa ma ajute la plata serverului si 2-3 (chiar mai multi) Owneri - Co-Owneri care sa doneze si ei 10-15 lei si poate cu timpul vor avea si FTP, ne intelegem noi

Daca sunteti interesati postati aici dupa model,iar eu va voi contacta in cel mai scurt timp posibil.

Nick:
Varsta:

Ce grad doresti?:
Experienta [AMX]:
Y!M say Skype:
Alte detalii:

IMPORTANT

1. Varsta trebuie sa fie minim 16 ani [pt detinatori],deci daca doriti detinatori nu postati daca nu aveti cei 16 ani
2. Trebuie sa aveti experienta in FTP
3. Experienta amx include toate comenzile de baza + inca cateva daugate de mine in pluginuri !

Addons de Furien am eu si va asigur ca nu este unu-l oarecare de pe google,mai am nevoie de ceva teste si il voi face functionabil.

• I love it 5
Posted

ooooo turbo tu ce faci acii

esti detoiner din un comunitate bun si vrei acii sv ???

daca vrei addons de furien add bobarmeti ca iti ajut ;)

Posted

ooooo turbo tu ce faci acii

esti detoiner din un comunitate bun si vrei acii sv ???

daca vrei addons de furien add bobarmeti ca iti ajut ;)

Addons de Furien am eu si va asigur ca nu este unu-l oarecare de pe google,mai am nevoie de ceva teste si il voi face functionabil.

Posted

dami addons ca vad 

ca iti ajut ;)

Posted

Nimeni Interesat?

Posted

Nick: Alex

Varsta: 17-18

Ce grad doresti?: cel mai mic grad pe server , dar vreau grad forum

Experienta [AMX]: 6 amx 4 FTP

Y!M say Skype: alex.badut

Alte detalii: Te pot ajuta cu po[CENSORED]re server , reclame (mess , facebook si alte retele de socializare) , asistenta tehnica FTP (plugin-uri , scripturi , dificultati) , foum (topicuri utile , po[CENSORED]re forum ... Sunt on 12\24h , pot raspunde rapid la orice problema !

• 2 weeks later...
Posted

Topic Closed - Lipsa de interes.

In cazul in care doresti sa cumperi serverul, contacteaza-ma.

• I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links