Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Transformice


Cloude
 Share

Recommended Posts

Transformice este un joc independent platforme on-line create de către graphic designeri din Franța, cunoscut sub numele de poreclele lor Melibellule și Tigrounette . Melibellule produce grafica jocului , în timp ce funcțiile programului Tigrounette și mecanisme . Jocul a fost lansat pe 1 mai 2010.
 
În joc , fiecare jucător controlează Jucătorul lui mouse-ului virtual trebuie să câștige o bucată de brânză și se aduce la ratonera.1 2 De-a lungul a continua branzeturi , se adaugă puncte la un clasament . Odată ce jucătorul atinge cel mai mare scor de masă , jucătorul devine Shaman harta următoarea . Ca un șaman , jucatorul poate crea și de a construi obiecte și mecanismele pe o hartă pentru a ajuta alte soareci pentru a obține brânză . Șamanii pot împiedica , de asemenea, celelalte șoareci , fie accidental sau ca un Troll . Jocul este actualizată la un moment dat regulat pentru a pune în aplicare noile evenimente , adăuga obiecte la magazin joc sau actualiza mecanismele de joc .
 

transformice.jpg 



0.jpg 

transformice-3.png?w=790

Unele mini-jocuri au fost dezvoltate pe baza principiului originale în camere speciale și anumite roboți sau " bots " ( creat de oameni ), care face liderul de joc si saman .

 
" Racing " ( literal , " Carrera ) este un set de harti care pot fi finalizate fără șaman și necesită adesea un nivel bun , deoarece obiectivul este de a ajunge la prima gaură cu brânză . Un robot cronometru în urmă și anunță harta Victor schimbă , de asemenea, după un minut sau dacă mai puțin de doi șoareci .
 
" Bootcamp " ( literal , " de formare tabără militară ) : un set de harti care pot fi finalizate fără șaman și aveți nevoie de un nivel foarte bun , în scopul de a ajunge la sfârșitul harta foarte greu , se bucură de mai mult timp (șase minute) și o " înviere " ieșire automat la punct la fiecare 15 secunde , în caz de eșec .
 
" Survivor " este un set de hărți , fără găuri sau brânză în mod normal , șamanul trebuie să omoare soareci si departe de partea ta poate soareci, care sunt reflectate sau viitoare ( " caravane " sau , de asemenea, numite " iubitori " VERBUL sa imbratiseze ), datorită " meep " ( un impuls puternic ) . Pe anumite hărți , un mouse-ul este transformat într-un vampir și încearcă să contamineze alte soareci . În ambele cazuri , orice supraviețuitori câștiga puncte și brânză . Mouse-ul care are mai multe puncte de șaman devine rândul tău . Așa cum am spus mai înainte , există , de obicei, branza pe hărți , dar unele scorul la mouse-ul le-ați prins avea mai multă greutate , ceea ce face mai dificil de a juca . Acest mini - joc a fost unul dintre primii care urmează să fie creat .
 
Vanilie : sunt camere care vă permit să joci cu hărți doar " oficial " ( nu a fost creat de către alți jucători ) .
 
Notă : Cele mai multe dintre jucători nu știu că au existat unele hărți oficiale de astăzi sunt eliminate , deoarece eliminat câteva luni după crearea jocului .
 
Pe lângă scris în chat , are , de asemenea, unele comenzi de bază pentru diferite tipuri :
 
/ Cameră scriere " / Camera " vă va duce în orice cameră publicului . Poate fi de asemenea folosit pentru a crea o nouă cameră sau pentru a merge la o anumită cameră ( de exemplu : / camera 12 vă va duce la camera 12 / sala de brânză pentru a merge la sala de branza , etc ) .
 
/ Bootcamp Această comandă este utilizată pentru a merge la orice cameră publică Bootcamp .
 
/ Vanilla Această comandă va avea o cameră publică aleatoriu de vanilie .
 
/ Editor Această comandă vă va duce la editor de hărți .
 
/ Wo / C ( + nume de utilizator ) este folosit pentru a trimite un mesaj privat pentru un jucător .
 
/ T Această comandă vă permite să trimiteți un mesaj la toți membrii unui trib .
 
/ Rt ( + numele de utilizator ) transmite o invitație de a se alătura tribul tău .
 
/ Mt este folosit pentru a dezactiva chat-ul de trib , punând din nou activ .
 
/ Tk Kicks un utilizator al tribului chiar și atunci când deconectat ( cu permisiunile necesare ) .
 
/ S ( + nume ) Modificarea Sync în casa de trib .
 
/ Npp ( + @ cod hartă) Pune o hartă în coada de așteptare la domiciliu de trib .
 
/ Np ( + @ cod harta ) Schimbă harta a casei de trib ( cu permisiunile necesare ) .
 
zăpadă Neige / activă în casa de trib . Punerea înapoi dezactiva .
 
Anulează / Muzica . Punerea activ din nou .
 
/ dezactivează liniște șoaptă , cu excepția pentru prietenii tăi . Scrierea este activ din nou .
 
/ * Folositi pentru a dezactiva tăcere șoaptele pentru toată lumea . Scrierea este activ din nou .
 
/ Silence [ motiv] sau / silence * [ motiv] Dezactivează șoaptele și puteți adăuga un motiv de ce dezactiva .
 
/ Facebook Dacă tastați această comandă , veți câștiga 20 de brânzeturi . Funcționează numai o dată .
 
/ ^ ^ Arata anumite informații , este foarte util pentru jucători .
 
/ Derulați Această comandă dezactivează defilare în browser .
 
/ Ban utilizat pentru a elimina o persoană din cameră în acest timp de 1 oră , puteți merge în orice cameră în care mai dat această comandă , aveți nevoie de 10 de oameni pentru a ieși din cameră .
 
/ Debug Această comandă va arăta mecanismul de joc , a fost creat cu intenția ca harta echipajele și harta mecanisme de decizie politică îl pot face harti cu mai multă precizie .
 
/ Prieten Această comandă este utilizată pentru a adăuga la lista ta de prieteni pentru un jucător .
 
/ Totem Această comandă vă va duce direct pentru a edita totemul tau .
 
/ Titlul Această comandă vă oferă o listă cu toate titlurile deblocate cu numărul acesteia din lista .
 
/ Uita-te nombredelratón servește pentru a punemouse-ul ales de o culoare roz , alții vor veni în transparent , pentru a dezactiva tip / ceas .
 
/ New Naked la soareci , trebuie să pui comandă și așteptați pentru următoarea rundă a vedea schimbarea , pune comanda pentru a dezactiva din nou .
 
/ Info disponibil pentru toți jucătorii , veti citi lucruri pe harta curentă , și / info @ codigodemapa pentru a citi pe o anumită hartă .
 
/ C Cfmbot modlist Dacă scrie că comanda la bot vă va oferi o listă de moderatori conectate la server .
 
/ C mods Cfmbot Dacă scrie că comanda la bot vă va oferi o listă de moderatori conectate la server .
 
/ C Cfmbot Actualizati-va datele Brânză joindate Pentru șoareci
 
/ C Cfmbot mapcrew Dacă scrie că comanda la bot vă va oferi o listă deHarta- Crew on-line .
 
/ C Cfmbot helperlist Dacă ați scrie această comandă pentru a acestui buton vă va oferi o listă de Helpers / asistenți conectate la server .
 
/ filtru este de a vedea grosolănia celorlalți .
 
În plus față de aceste comenzi , există unele restricții , care sunt utilizate de către moderatori , administratori sau caractere privilegiate de joc .
 
In joc șoarecii au un grup de șoareci împreună într -un trib . Aveți posibilitatea să se alăture unui trib sau sunând la utilizatorul însuși a crea propria trib . Creați trib costă 500 de brânzeturi .
 
În trib , există poziții care definesc limitele a ceea ce fiecare jucător poate face în trib , cum ar fi schimbarea mesajul de bun venit la tribul expulza sau invita mai mulți șoareci , etc . În plus față de activitățile create de joc , jucătorii se pot face propriile lor , cum ar fi războiul ( între două triburi rivale ) cu un alt trib , face evenimente printre membrii tribului , etc .
 
Fiecare trib are propria sa casă tribal , conceput ca un jucător , chiar dacă un trib nu are timp nici o hartă pentru a fi în casă , există întotdeauna unul realizat de Tigrounette . Pentru a pune o hartă în tribul tip de casa / NP @ [ număr harta ] . Pentru a activa zăpadă la trib domiciliu , tastați comanda / Neige , și pentru a porni muzica de la radio poate fi strânse și apoi pune un link care se încheie inch Mp3 , sau pus pe ecran un fișier video cu muzica lui , de asemenea, cu link-ul ( în acest caz, YouTube) .
 
La fel ca toate celelalte jocuri , Transformice are o listă de reguli care trebuie urmate . Dacă nu urmați una sau mai multe reguli propuse de joc , va duce la un ban . Dacă un jucător " spam" în chat-ul va rezulta a fi doar " dezactivat " ( nu se poate vorbi in chat-ul ) poate fi oprit de către un moderator sau de către jucător pe care doriți . Moderatorii pot interzice doar pentru până la două săptămâni (360 ore) , moderatorii pot trimite rapoarte privind jucător , ca el poate fi exclus definitiv . O interdicție de 0 oră este considerată ca o lovitura de avertizare ( în acest caz , este deconectat ) . Dacă un jucător este folosind un tip de hack va interzice definitiv și / sau să nu fie capabil să joace jocul .
 
 
În prezent , există 13 de limbi disponibile , împărțite în 9 grupe :
 
O mai 2010 : creați de joc și a adăugat două limbi : franceză și engleză .
 
23 iunie 2010 : Limba rusă se adaugă .
 
O septembrie 2010 : adăugat limba braziliană - portugheza .
 
O februarie 2011 : Adăugat limba turcă .
 
Se adaugă limba chineză : 27 martie 2011 .
 
30 iunie 2011 : limba spaniolă se adaugă .
 
29 septembrie 2011 : adăugat limbile scandinave : norvegiană , suedeză și daneză .
 
02 aprilie 2012 : Limbile adăugate : poloneză , maghiară și olandeză .
 
02 august 2012 : Limbile adăugate : română și indoneso .
 
10 ianuarie 2013 : limba germană adăugat .
 



Transformice.png 

Joc:

http://www.transformice.com/ 

 

Video

 

 

Edited by Cloude
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

 

 

Important Links