Pok3r. Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Salut! In acest topic vreau sa aflu un "rezumat" din vata de zi cu zi.Model: Dimineata:Dupa-Amiaza:Seara: Incep eu. Dimineata: Ma trezesc, ma spal pe ochi pentru a ma trezi complet (cateodata nu merge ), imi iau micul dejun (niste sandwichuri cu diferite mezeluri, sa nu uitam de cereale. Dupa-Amiaza: Ma relaxez uitandu-ma la televizor, apoi ies putin pe afara, trebuie sa ma recreez. Afara, ori ma plimb cu prietenii, ori joc fotbal.Seara: Dupa ce am venit de afara, pe la 1:00 ma pun la un dus, mananc, si apoi ma pun la calculator pana pe la 2-3 .Desigur, asta acum, in timpul vacantei. Astept si "rezumatele" voastre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevoluTioN. Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Dimineata : Ma trezesc , ma spal pe fata cu apa rece (daca e vara) sau cu apa calda (daca e iarna) , imi fac nevoile , mananc un sandwich-doua cu diverse , gem / sunca / alte mezeluri , etc , servite cu un ceai/un suc natural , dupa care ma duc la antrenament . Dupa-Amiaza : Fac un dus dupa antrenament , mananc de pranz , apoi stau la calculator pana ma plictisesc de el , ma uit umpik la TV si dupa ies afara pe la 4-5 . Seara : Ma intorc de afara , fac un dus si mananc , dupa care stau la PC pana pe la 11-12 , apoi mai stau la TV o ora-doua si ma culc . P.s. : In zi de scoala mi se schimba pogramul ) dimineata scoala de la 8 la 14-15 , dupa care antrenament de la 4;30 la 6;30 , un dus , mananc si dupa stau la PC pana la 11 , si la TV pana adorm ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fear is an illusion Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 Dimineata:ma trezesc ma spal,mananc si ma duc la scoala.Dupa-Amiaza:revin de la scoala mananc fac cateva teme,ies pe afara(la agatat ),ma duc la antrenamente de tenis, vin acasa si fac un dus.Seara:beau o cafea,ma pun la calculator si pe la 11-12 ma pun la culcare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts