Chucky.xD Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Daca mie imi place sa folosesc culori ... pot lua warn? Am folosit azi la cerere accese pe TS3 Am luat warn ca am folosit culori :| Daca e interzis sa imi ziceti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevoluTioN. Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Citez din regulamentul comunitatii : "4.3 Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize este interzisa 4.3.1 Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a "picta" orice post/subiect." Am incheiat citatul ! Sper ca te-am lamurit , o seara placuta in continuare ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusu-- Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Te-as ruga sa citesti regulamentul pentru a lua la cunostinta regulile forumului. In privinta culori textului ai fost lamurit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts