JoKeR-™ @ CSBD Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 (edited) Gen : Action-adventure Platforma : Microsoft Windows / Xbox 360 / PlayStation3 / Cloud Data lansarii : 13 – 17 August 2012 Producator : United Front Games & Sqare Enix Descrierea : Sleeping Dogs este un joc de actiune. Jucatorul controleaza pe Wei Shen ( ofiter de politie american ) care se infiltreaza in organizatia Sun On Yee Triad. Carcaterul poate merge, fugi, sari, urca pe obstacole si innota dar si folosi arme si arte martiale in lupta. Jucatorul poate folosi masini, barci si motociclete. Cuj cat inaintezi in cariera sunt deblocate si alte parti ale orasului. Cand nu indeplineste o misiune jucatorul poate fura masini, intrara intr-un club de lupta, canta karaoke, jucarea jocurilor de noroc dar si parierea pe luptede de cocosi si participarea la curse de strada. Exista si cateva fete cu care Wei Shen se poate intalni. In joc exista 3 tipuri de puncte de experienta : Face XP, Triad XP ( masoara reputatia generala a caracterului ) si Police XP ( masoara devotamentul lui Wei Shen fata de politie ). Trailer: Cerinte de sistem : Minimum Requirements Intel CPU : Core 2 Duo E4400 2.0GHz AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 4400+ Nvidia GPU : GeForce GT 620 512MB AMD GPU : Radeon HD 6450 RAM : 2 GB OS : Win Vista x32 DirectX : 10 HDD Space : 15 GB Recommended Requirements Intel CPU : Core 2 Quad Q6400 2.13GHz AMD CPU : Phenom 9600B Quad-Core Nvidia GPU : GeForce GTX 560 AMD GPU : Radeon HD 6950 RAM : 4 GB OS : Win 7 x64 DirectX : 11 HDD Space : 15 GB Edited August 31, 2013 by GreeN MoNsTeR™ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShKoDrA Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 ce graphic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fear is an illusion Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 ca un fel de GTA dar cred ca mai fain din cate am vazut!!ms de recomandare Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaw. #IMALEGEND Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Super fain... L-am jucat, are grafica buna si luptele par destul de reale. Jos palaria, super joc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts