CatalinAk-47 Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Salut,am o problema la GameTracker ma jok pe un sv cu numele Click'n die ! ak-47 si la gametracker la ore cind ma uit imi apare Click'n die ! Ak-47 si daca ma jok pe sv cu Click'n die ! Ak-47 la gametracker imi apare ca sunt pe sv de o ora cu numele Click'n die ! ak-47 si eu defapt jok cu Click'n die ! Ak-47 Ma poate ajuta cineva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akN Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Te rog frumos fi mai explicit!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinAk-47 Posted August 31, 2013 Author Share Posted August 31, 2013 Eu ma joc pe cs cu Click'n die ! ak-47 si am cateva ore si cand vreau sa ma uit la gametracker sa vad cate ore am imi scrie orele dar imi scrie Click'n die ! Ak-47 dar eu defapt jok cu Click'n die ! ak-47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akN Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Dupa parerea mea nu este o mare diferenta dintre numele tau si numele creat pe gametracker , ori ar putea fi o eroare a site-ului! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Nu cred că te încurcă cu nimic lipsa majusculei "a". GameTracker-ul îşi va da refresh şi numele dumitale va fi cel curent din joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts