Microsoft Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Crearea unui admin pe AdminMod. - Intram frumos in addons / adminmod / config / users.ini - Deschidem fisierul users.ini ( in acest fisier adaugati admini ) si adaugam linia : Nick:Parola:Acces , unde in loc de Nick inlocuiti numele adminului , in loc de Parola puneti parola adminului si la Acces inlocuiti cu Accesul adminului ( Owner , Moderator , Administrator , Slot ) . Pentru calcularea nivelelor de acces intrati aici . - Exemplu de admin ( respectiv owner ) : ZeUs:survive:131071 Logarea unui admin pe AdminMod. Avem 2 variante . 1) Intram pe server cu numele de admin , dam consola si scriem : Cod:admin_password survive unde survive este parola adminului respectiv. 2)Intram in Cs , dam consola si scriem : Cod:setinfo _survive parola. Eu am dat un exemplu. Prefixul vi-l puteti modifica voi , intrand in addons / adminmod / config / adminmod.cfg si modificand linia : Cod: password_field _password Cu ce prefix vreti voi . Crearea unui admin pe AmxModX. - Intram frumos in addons/amxmodx/config/users.ini - Deschidem fisierul users.ini ( in acest fisier adaugati admini ) si adaugam linia : "Nick" "Parola" "Acces" "a" -> Aici am facut un admin pe Nume "123.45.67.89" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" -> Aici am facut un admin pe Ip ( Am dat un exemplu de ip , dvs. cand faceti adminul inlocuiti ip-ul acesta cu cel al adminului respectiv .) "STEAM_0:0:123456" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "ce" -> Aici am facut un admin pe Steam Logarea unui admin pe AmxModX. Pentru Modul AmxModX avem doar o singura metoda de logare si anume : Intram in Cs , dam consola si scriem : Cod:setinfo _survive parola .Eu am dat un exemplu. Prefixul vi-l puteti modifica voi , intrand in addons / amxmodx / config / amxmodx si modificand linia : Cod: amx_password_field "_pw"Cu ce prefix vreti voi . Sper sa va ajute acest tutorial ! Have a nice day
Recommended Posts