nervi? Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Lords of Fotball este un simulator sportiv,dezvoltat de Geniaware care a fost lansat in acest week-end pe PC Jocul reprezinta o noua abordare a titlurilor de menagement sportiv,fiind un mix intre un god game, un simulator de fotbal si un management game.Pentru prima data,antrenorul unei echipe de fotbal va socializa cu jucatorii in afara clubului,trebuie sa-i tina pe acestea relaxati si departe de obiceiurile daunatoare.Fie ca este o vorba despre o masa la restaurant,o discutie formala,exercitiile care compun antrenamentul sau comenzile date in timpul jocului, fiecare fotbalist are nevoie de un tratament special,avand personalitate si aspiratii proprii. Intregul joc se desfasoara intr-o lume 3D,atat interiorul clubului cat si in exteriorul acestuia,si va avea,ca orice simulator care se respecta,sesiuni de antrenament,o piata de transferuri,un editor in-game,personalitati si aspiratii,accidentarii,competitii, actiuni disciplinare si bonusuri. Cerinte: Sistem de operare:Windows:Xp,Vista,7 Processor:Intel Core 2 Duo 2.4 GHz,AMD Athlon 64 X2 4800+ Memorie RAM: 2 GB Grafica:512MB, Nvidia GeForce 9400,ATI Radeon HD 4550 Spatiu Hard Disk: 9 GB Sunet:Compatibil DirectX TRILER: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEG4! Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Chiar nu stiam de jocul asta. Mersi JUST. Insa parca m-as uita la o alta versiune de Sims 3... Ar trebuii sa se numeasca Sims 3 : The Lords of Football (sau Soccer). Grafica nu exceleaza, gameplayu pare destul de f***ed up iar ideea jocului... mai bine ramanea uitata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervi? Posted July 2, 2013 Author Share Posted July 2, 2013 (edited) Este simulator.....e clar ca este praf cu grafica Edited July 2, 2013 by JUST. ™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMEG4! Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 (edited) Este simulator.....e clar ca este praf cu grafica Ai da bani pentru asa ceva? Edited July 2, 2013 by JUST. ™ Eu personal nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingOfShadow Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 am vazut si pe gsp acest joc din nefericire placa mea video lasa de dorit dar cred ca e un joc bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Made in MOSCOW Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 grafica urata de tot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts