Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Afiliere server

CYUPA
 Share

Recommended Posts

Salut, vreau sa intru in comunitate cu un server de zombie plague undeva pe 10 iulie cand imi vin banii.Hostul va fi de la TNI , un host puternic.Pentru inceput voi adera la un host de 22 sloturi pe care-l voi mari daca sunt playeri ceva timp la rand.

De po[CENSORED]re, o sa bag bani in boost pentru inceput , boost special pentru ZM.Astept ca un administrator sa-mi raspunda.

Intrebarea mea este se poate ? Adica, sa fac reclamele cu DNS la care ma gandesc.

Edited by CYUPA

cand iti deschizi serverul o sa revin cu o cerere afiliere cu ip+dns care doresti!

Pai eu doream de acum un raspuns sa stiu sa organizez reclamele de pe server ca lucrez si vreau sa-l fac complex in cel mai scurt timp.

Serverul va fi po[CENSORED]t in prima faza deoarece voi baga ceva bani in el.

Pai eu doream de acum un raspuns sa stiu sa organizez reclamele de pe server ca lucrez si vreau sa-l fac complex in cel mai scurt timp.

Serverul va fi po[CENSORED]t in prima faza deoarece voi baga ceva bani in el.

o sa fi acceptat poti sa te apuci sa faci addonsul ce vrei  !! cand e onn sv revii cu o cerere

Edited by Razvy
Warn +2 Nu cred ca esti in masura sa decizi daca va fi sau nu acceptat!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links