Ovyyy Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago ¤ Numele tau: Ovyyy ¤ Numele adminului reclamat: nFren ¤ Data si ora: 12.04.2025 21:45 ¤ Motivul reclamatiei: Reconnect dupa infectie si Respawn (mai ales cand mai era doar 1 player in viata, restul toti zombie) ¤ Dovada (screenshot sau demo): Mentionez ca m-a mai intrebat de ce am dat ban o ora lui "ONE", vazand clar ca da disconnect cand e zombie si reconnect ca sa nu moara, deci probabil e inclusa si necunostiinta regulamentului. 1 2
nFren Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Buna seara acum am vazut ca mi ai dat report ca am dat retry dar aia nui spui ca atunci am intrat si am avut lag pe sv si am dat retry si normal ca am intrebat dece ai dat ban la un player ca atunci am intrat si nu am vazut si am si dovada ca am problema cu net ca adica pot sa trimit ori cand poze video orce de aia am intrebat dece ai dat ban ca trebe sa fim atent la server si sa fie regulament regulament dar trebe sa respectam si jucatori intrun fel ca si asa sunt putine ...... daca nu am dreptate astept raspunsuri !!!! 2 1
Dragos_DRG. Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Este adevărat că Adminu @nFren are probleme cu internetul și are lag. Comenzile ZP nu se fac abuz de ele, in regulament scrie doar de 2 ori pe hartă dacă este în beneficiul tău! În legătură cu ONE merita ban 60 min , intră și iasă încontinuu, cred că nu știe comanda de /rs astfel nu-mi explic de ce. Așteptăm și părerea lui @Diwino. 3
JAiZZYZZEROCOAAL, Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Te susțin, Nfren are perfectă dreptate și sunt martor că Nfren are o problemă cu internetul, bineînțeles că are multe probleme cu internetul, așa că ovyy, ești nou și nu știi nimic, așa că data viitoare când vezi regulile, fii foarte atent, Nfren a avut mereu probleme cu internetul, așa că scuză-l. 2 1
Lx Zenitsu SkS Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Hi Colegul e aruncat de mai multe ori afara din cauza internetului! Edited 4 hours ago by Lx Zenitsu SkS 2
Premium Diwino Posted 3 hours ago Premium Posted 3 hours ago Nu vad nici o problema aici, este doar o problema a internetului. Fren face treaba buna, este un exemplu pentru alti admini(nu am careva intrebari fata de el si de cand e admin nu am avut) isi face treaba bine. Gradul lui permite sa-si dea respawn/human de 2 ori pe harta. 4
Recommended Posts