i_am_back Posted February 4 Posted February 4 Nick : I_AM_BACK Número real : Jaikishan Cati ani ai? : 23 Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp? (fiecare dintre ele) : Acopar o gama larga de juegos de diferentes moduri. ¿De unde esti? (tara si oras) : INDIA- MAHARASHTRA Descrie-te (cel putin 50 de cuvinte) : - Sunt o persoană graveasă, responsabilă și apasionată de administrarea și organizaea comunităților online. Estoy dispuesto a contribuir a la mención de algunos medios prietos, respetando y bine structurat, en cuidado de que los miembros se simtă binevenit. -Soy experiență în gestionarea conflictelor, încurajarea discuțiilor constructive și aplicarea regulilor într-un mod echilibrat. Considere que es esencial y obligatorio para un moderador, cuyas cualidades son más características. -Además, soy un lugar activo en los foros, donde interactúan con otros y ofrecen un ayudante en esta necesidad. Si está convencido de que puede activar mi satisfacción, implicará que pueda generar una mayor comunidad. Noteaza cateva din calitatile tale : -Responsabilitate – Îmi asum sarcinile și mă asigur că le duc la bun sfârșit. -Seriozitate – Tratez orice activitate cu profesionalism și dedicare. -Obiectivitate – Îmi place să iau decizii corecte, bazate pe fapte și reguli. -Comunicación – Îmi lugar să interactționez cu oamenii și să mențin o atmosferă deschisă și prietenoasă. -Răbdare – Știu să gestionez situațiile dificile cu calm. -Organizar – Sunt atent the detalii și i i reușesc să păstrez lucrurile bine structurate. -Empatie – Îmi pasă de cei din jur și încerc mereu să înțeleg punctele lor de vedere. -Dorință de implicare – Mă motivez să jut și să contribui activ la îmbunătățirea îmbunătățirea în care mă aflu. Spune-ne cateva din defectele tale : - Perfectționismul – Uneori pierd prea mult timp încercând să fac totul perfect. -Tensión de una prelua prea multe responsabilități – Mă implic în multe lucruri simultan, ceea ce poate duce la suprasolicitare. -Încăpățânare – Câteodată insist prea mult pe ideile mele, chiar dacă ar fi mai simplu să cedez. -Dorința de control – Îmi place să știu că totul e bine organizat, ceea ce poate deveni un obstacol în munca de echipă dacă nu echilibrez lucrurile. -Tendința de a analiza prea mult – Uneori stau prea mult pe gânduri înainte de a lua o decizie. Ai avut vreodata orice fel de responsabilitati (descrie) -Da, tengo una responsabilidad importante en la gestión de un doble servidor de Counter-Strike, y también tengo la responsabilidad de gestionar la comunidad y la organización. Esto implica: administrar el servidor y asegurar su función de manera óptima. -Crearea și aplicarea regulilor pentru a menține un mediu prietenos și respectuos. -Gestionarea echipei de moderatori/admini, delegarea sarcinilor și rezolvarea conflictelor. -Organización de eventos y competiciones para menține comunitatea activă și implicată. -Comunicarea constante cu miembros comunității pentru a înțelege nevoile și dorințele lor, contribuyendo astfel la atmosferă pozitivă și incluzivă. Estas responsabilidades pueden ayudar a mi capacidad de organización previa, responsabilidad, responsabilidad y liderazgo, y debemos cuidar las aplicaciones en otros contextos. ¿Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada? (descrie-ti activitate) : ¿Categoría/proyecto de StreetZm Care doresti sa ai sub responsabilitate? : "LUMEA JOCURILOR" Cat de bine vorbesti engleza? (si alte dialecte) : Cunosc engleza la nivelul C1 din punct de vedere academic. ¿Folosesti TS3? ¿Hay un micrófono activo? : - ¿Pentru cat timp poti fi activ dupa ce esti Acceptat? (zile, saptamani, luni, ani) : Zilnic. Método de contacto : Discord - ak47 Ultima cerere : -
Recommended Posts