Cronos Posted December 6 Share Posted December 6 (edited) Model Nick: Cronos Nume real: Alex Cati ani ai?: 23 Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp?(fiecare dintre ele): Acopar o gama larga de jocuri de diferite moduri. De unde esti?(tara si oras): Romania- Bucuresti Descrie-te(cel putin 50 de cuvinte): -Sunt o persoană serioasă, responsabilă și pasionată de administrarea și organizarea comunităților online. Îmi face plăcere să contribui la menținerea unui mediu prietenos, respectuos și bine structurat, în care fiecare membru să se simtă binevenit. -Am experiență în gestionarea conflictelor, încurajarea discuțiilor constructive și aplicarea regulilor într-un mod echilibrat. Consider că răbdarea și obiectivitatea sunt esențiale pentru a fi un bun moderator, iar aceste calități mă caracterizează. -În plus, îmi place să fiu activ pe forumuri, să interacționez cu oamenii și să ofer ajutor acolo unde este nevoie. Sunt convins că această activitate îmi aduce satisfacție, iar implicarea mea poate aduce un plus comunității. Noteaza cateva din calitatile tale: -Responsabilitate – Îmi asum sarcinile și mă asigur că le duc la bun sfârșit. -Seriozitate – Tratez orice activitate cu profesionalism și dedicare. -Obiectivitate – Îmi place să iau decizii corecte, bazate pe fapte și reguli. -Comunicativ – Îmi place să interacționez cu oamenii și să mențin o atmosferă deschisă și prietenoasă. -Răbdare – Știu să gestionez situațiile dificile cu calm. -Organizare – Sunt atent la detalii și reușesc să păstrez lucrurile bine structurate. -Empatie – Îmi pasă de cei din jur și încerc mereu să înțeleg punctele lor de vedere. -Dorință de implicare – Mă motivez să ajut și să contribui activ la îmbunătățirea mediului în care mă aflu. Spune-ne cateva din defectele tale: -Perfecționismul – Uneori pierd prea mult timp încercând să fac totul perfect. -Tendința de a prelua prea multe responsabilități – Mă implic în multe lucruri simultan, ceea ce poate duce la suprasolicitare. -Încăpățânare – Câteodată insist prea mult pe ideile mele, chiar dacă ar fi mai simplu să cedez. -Dorința de control – Îmi place să știu că totul e bine organizat, ceea ce poate deveni un obstacol în munca de echipă dacă nu echilibrez lucrurile. -Tendința de a analiza prea mult – Uneori stau prea mult pe gânduri înainte de a lua o decizie. Ai avut vreodata orice fel de responsabilitati(descrie) -Da, am avut responsabilități importante în gestionarea a două servere de Counter-Strike, unde am reușit să dezvolt comunități frumoase și bine organizate. Rolul meu a implicat:Administrarea serverelor, asigurând funcționarea lor optimă. -Crearea și aplicarea regulilor pentru a menține un mediu prietenos și respectuos. -Gestionarea echipei de moderatori/admini, delegarea sarcinilor și rezolvarea conflictelor. -Organizarea de evenimente și competiții pentru a menține comunitatea activă și implicată. -Comunicarea constantă cu membrii comunității pentru a înțelege nevoile și dorințele lor, contribuind astfel la o atmosferă pozitivă și incluzivă. Aceste responsabilități m-au ajutat să-mi dezvolt abilități precum organizarea, răbdarea, obiectivitatea și leadershipul, calități pe care le pot aplica în orice alt context. Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada?(descrie-ti activitate): StreetZm Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?: "LUMEA JOCURILOR" Cat de bine vorbesti engleza?(si alte dialecte): Cunosc engleza la nivelul C1 din punct de vedere academic. Folosesti TS3? Ai un microfon activ?: - Pentru cat timp poti fi activ dupa ce esti acceptat?(zile, saptamani, luni, ani): Zilnic. Metode pentru contact: Discord - originall3312 Ultima cerere: - Edited December 6 by Cronos Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnKnowN Posted December 7 Share Posted December 7 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts