Bianca06 Posted November 27 Share Posted November 27 Numele tău pe server: Bianca06 Data de nastere: 06.04.2004 Vârstă: 20 Ore jucate + link GT.RS: https://www.gametracker.com/player/Bianca06/93.114.82.36:27015/ Cât știi despre amxx?: 40% Ai mai fost admin? Și dacă da, cât timp?: N am mai fost, dar presupun ca e un inceput pentru orice Activitate noapte / zi: cam oricand, dar in mod special seara/noaptea Steam ON / OFF: off Contact: discord: bianca_006 De ce doriți acest grad: Sunt destul de activa si nu ma deranjeaza sa ajut cand stiu ,si in acest fel as putea ajuta,si chiar corecta anumite nereguli daca este cazul. Ce vă atrage la serverul nostru și de ce ați ales să jucați cu noi?: Sincer, ma atrage foarte mult ca nu e un server precum celelalte,si faptul ca am cu cine juca si totodata comunica la nivel respectuos si de prietenie. De unde ati aflat de serverul nostru?: De la prietenul meu, cand l am vazut cum juca pe sv, mi a facut asa o pofta de a juca, si asa am ajuns sa ma reapuc. Ați citit regulile?: - Mențiuni?: - [00:5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoV Posted November 27 Share Posted November 27 Read Rules , Find Hidden Words Active Player Pro from me 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FearLess. Posted November 28 Share Posted November 28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts