Jump to content
Facebook Twitter Youtube

[Rejected]Request Admin THE DRAGON WARRIOR (Phase I)

THE DRAGON WARRIOR
 Share

Recommended Posts

¤ Pseudonimul tău (la fel ca și pe forum): THE DRAGON WARRIOR
¤ Adresa dvs. (Facebook, Skype): tijahiw426@gmail.com
¤ Vârsta: 18
¤ Limbi pe care le poți vorbi: ENGLISH-ARABIC-CHINESE
¤ Locația dvs.: NORTH AFRICA-MOROCCO

¤ Puteți rămâne spectator sau jucați între aceste ore (24:00 - 12:00): Da pot
¤ Link de ore pe care le-ați jucat pe server : 
NewLifeZm.CsBlackDevil.Com [Zombie Plague OutStanding] igraci - GameTracker.rs 23:32 oră
¤ Motivul pentru care doriți să fiți administrator: „Aș dori să devin oficial pentru a contribui la oferirea unui mediu de joc distractiv și corect pentru toți jucătorii. Am o mare pasiune pentru Counter-Strike, în special pentru modul zombi, și cred că pot contribui la controlul comportamentului nepotrivit și la încurajarea. De asemenea, aș dori să ajut jucătorii noi să se adapteze și să le ofer sprijin pentru a le face experiența pe server plăcută.”
¤ Sunteți pe serverul nostru Discord NewLifeZM și veți fi activ în personalul NewLife - Canalul de chat (link)?: Da, sunt un server Discord 
(1057) Discord | #『💬』ɢʟᴏʙᴀʟ-ᴄʜᴀᴛ | NewLifeZM.CsBlackDevil.Com
¤ Parola/Cheia pentru administrator  Citiți regulile pentru a o găsi] : NewLifeZMLoyalty ,Am citit toate regulile și mă angajez să le respect.”

• Grecu changed the title to [Rejected]Request Admin THE DRAGON WARRIOR (Phase I)
  • Grecu locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links