Dragos < 3 PGL Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Pentru inceput folositi configul initial . (Se poate gasi in folderul CS/cstrike/config.cfg) Bind'urile - Folosirea unei comenzi din cs pe o anumita tasta. Alias'urile - Executarea mai multor comenzi doar prin apasarea unei taste. Script'urile - Mai multe alias'uri si bind'uri la un loc va forma un script . Bind'urile bind "DELETE" "+attack" In bindul de mai sus, am pun ca atunci cand apas tasta DELETE sa trag cu arma. Exemplu #2: bind "F1" "colt;vesthelm;buyammo1" In bindul de mai sus, am pus ca pe tasta F1 sa cumpar colt, vesta, si munitie pentru arma . Observatie: Daca vreti sa cumparati mai multe itemuri, puneti intre ele semnul ; . Exemplu #3: bind "g" "flash;flash;hegren;sgren" Am cumpatarat 2 flash'uri, o grenada si un smoke . Exemplu #4: bind "d2" "admin/amx_map dust2" Cand vom tasta in consola d2, va schimba harta automat . In loc de admin/amx_map, putem pune orice comanda ! Alias'urile Exemplu #1: alias jump "+jump;+duck"bind "SPACE" "jump" Acum, atunci cand apasam tasta SPACE, sarim si mergem in genunchi . Script'urile Exemplu script #1: Bunny Hop: alias +_bhop "alias _special bhop_;bhop_"alias -_bhop "alias _special"alias bhop_ "-+;wait;special"alias -+ "bhop+"alias bhop+ "+jump;alias -+ bhop-"alias bhop- "-jump;alias -+ bhop+"bind "space" "+_bhop" Echo Exemplu #1: echo Nume Config ! Sunt utile atunci cand vrem sa vedem daca config'ul a fost activat. Atunci cand tastam exec config.cfg, ne va apare in consola mesajul respectiv . Toate Aliasuri/Scripturi/Binduri se pun in config.cfg 1
Recommended Posts