Mr.Ionut Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 ¤ Porecla ta (la fel ca pe forum): IonuTsu. ¤ Adresa dvs. Skype, facebook: Nu folosesc. ¤ Vârsta: Am varsta de 17 ani. ¤ Limbi pe care le poți vorbi: Engleza, franceza, Romana. ¤ Locația dvs.: Timisoara. ¤ Experiență ca administrator (ultimul link GT de server): Am fost administrator in 2018 pe un server, si m-am lasat o perioada si acum cateva zile m-am reapucat si as vrea sa incerc si eu daca mai pot avea vreo sansa. Multumesc. ¤ Poți să rămâi spectator sau să joci între aceste ore (24:00 - 12:00 PM): Desigur. ¤ Link de ore pe care l-ați jucat pe server (faceți clic Aici trebuie să vă scrieți porecla) https://www.gametracker.com/player/IonuTsu/NEWLIFEZM.CSBLACKDEVIL.COM:27015/ ¤ Motivul pentru care vrei să fii administrator: Doresc sa fiu Administrator deoarece, doresc sa ajut jucatorii ce au nevoie si prin activitatea mea sa ajut multi jucatorii. ¤ Parolă / cheie pentru admin [Citiți Regulile pentru a o găsi]: NewLifeZm2021
SatanKlaus Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 Acceptat O să-ți dau o șansa ca Helper, dar vreau sa văd o îmbunătățire in activitate, și asigura-te ca știi regulamentul 1
Recommended Posts