Jump to content
Facebook Twitter Youtube

[Rezolvata] Surse dropuri.

soul_cs
 Share

Recommended Posts

buna ziua! 

nu caut sa fac reclama etc. daca ma puteti ajuta cu surse dropuri bune , am vazut ca misuna numai tepari 

sunt cam in urma la categoria dropuri , vps , nu le am deloc cu asa ceva 

daca doriti sa ma ajutati , imi trimite ti un pm , sau add soul_zion  y/m . 

In ziua de azi toti au site ( free sau nu ) cu vanzare dropuri , toata lumea vrea bani , bani si iarasi bani !
Eu iti recomand o metoda mai simpla !
Iti sugerez
xRedirect de pe un server po[CENSORED]t al comunitatii ( avem 7 servere in TOP 10 GT ) !

Totusi daca doresti dropuri ma poti cauta pe messenger ( csbd.romania@yahoo.com ) iti spun niste firme de incredere ,nu facem reclama aici 

In ziua de azi toti au site ( free sau nu ) cu vanzare dropuri , toata lumea vrea bani , bani si iarasi bani !

Eu iti recomand o metoda mai simpla !

Iti sugerez xRedirect de pe un server po[CENSORED]t al comunitatii ( avem 7 servere in TOP 10 GT ) !

Totusi daca doresti dropuri ma poti cauta pe messenger ( csbd.romania@yahoo.com ) iti spun niste firme de incredere ,nu facem reclama aici 

O idee foarte buna pentru a reusi sa po[CENSORED]m toate sv din comunitate:)))

cs-boost.com - nu mai sunt buni de nimic de cca. 1 saptamana si ceva.

Si inainte, da este adevarat, cat timp aveai serverul bagat la ei, aveai playeri, insa playeri bindati, astfel incat cand ieseai din lista, nu aveai niciun player.

Daca vrei sa bagi boost, incearca www.gametracker.rs, costa 1 euro, si ramai cu playeri.

Daca vrei sa cumperi ceva pe o perioada mai mare, poti incerca fie boost saptamanal gametracker.rs, fie www.32din32.ro, e a lui haldir, insa din cate am inteles de la cateva persoane, pare a se fi schimbat; eu nu bag mana in foc pentru nimeni oricum.

Succes.

gtrs este ok , iti baga instant , din pacate da nu sti orele cand sa le bagi tine boost cam 2 3 ore maxim , da intra adevar ramai cu playeri o perioada mai intelungata dupa ce iese boost , iar cu dropuri , prefer sa platesc personal fata in fata , iau adresa dupa buletinul respectivului  , nu baga sa trezeste cu 3 4 baieti  

din ce am vazut pe google e cam mare tepar , l as bate 2 zile daca imi facea mie asa 

Iti dau un sfat,degeaba cumperi tu cele mai bune si cele mai de calitate boost-uri daca tu pe server nu ai admini capabili(nu te acuz ca asa este dar trebuie sa ai in vedere si acest lucru).Pentru a po[CENSORED] un server ai nevoie de timp.

Parerea mea este:

-ownerii sa isi dea foarte mult interesul si sa isi dedice o perioada foarte mare de timp pentru server

-admini online 24/24

-xRedirect de la 1 server foarte po[CENSORED]t

-folosestete de GT.(exista un mic truc care inca functioneaza dar risti sa ti se stearga serverul)

• I love it 4

Poti lua boost saptamanal de la gt.rs . Este foarte bun. Am gasit de curand si cstrikeboost.com :-??

#OFF:

-folosestete de GT.(exista un mic truc care inca functioneaza dar risti sa ti se stearga serverul)

Care ar fi acel truc. Imi poti da un pm? :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links