Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Recommended Posts

Posted

am un sv deschis de 1 zi , caut o comunitate , pentru a cere dns si forum , as putea intra la categoria oficiali , am host de la firma GZ

Posted

Atata timp cat indeplinesti cerintele impuse pentru a intra in comunitate ca server afiliat ai putea sa faci cerere aici in comunitate nu sa intri sa cauti alta comunitate findca ai una sub ochii tai !

@ ca sa apara serverul tau la sectiunea Servere Counter-Strike Oficiale trebuie sa cumperi server prin intermediul comunitatii CsBlackDevil adika aceasta .

Posted

Daca vrei ca serverul tau sa fie printre oficiale va trebui sa cumperi oferta krond 100 lei -32 slots. Daca deja ai server hostat in alta parte poti face o cerere dns +categorie , dar va fi server afiliat.

Numai bine !

• I love it 1
Posted (edited)

ok multumesc

Edited by soul_cs
Posted

krond , nu multumesc i am sunat cu  1 zi inainte sa cumpar sv plata pe 6 luni , m au facut sa astept in fata blocului 3 ore ,  

puteti da TC. o sa fac cerere DNS , pentru afiliat :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links